bAşKeNt Ankara...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06EB334
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Forum kuralları gereği "Üye Arşivi" bölümünde formata uygun tanıtım yapmanız gerekmektedir.Tanıtım yapılıncaya dek konular ve mesajlar silinecektir.

fotoları en geç salıya koyacam arkadaşlar... Deri döşemeyi soran arkadaşlarda elbette 1. sınıf deri opel firması reklam amaçlı ist. auto fuarında göstermek için deri döşeme ve filmimi yaptı deri döşeme 1500 tl değerinde ama ben para vermedim :D :D

ben hala anlayamadim sen istanbuldami yoksa ankaradami deri yaptirdin varsa adres yada tel no .verirsen sevinirim..önümüzdeki ay yaptirmayi düsünüyorum.

ben hala anlayamadim sen istanbuldami yoksa ankaradami deri yaptirdin varsa adres yada tel no .verirsen sevinirim..önümüzdeki ay yaptirmayi düsünüyorum.

ben yaptırmadım opel reklam amaçlı yaptı deri döşemeyi orjinal anlayacağın opelin servisine gidiosun yapıyolar ama paranla yaptıracağın için tavsiye etmiyorum çıkamazsın servisten çok pahallıya mal olur...

ben yaptırmadım opel reklam amaçlı yaptı deri döşemeyi orjinal anlayacağın opelin servisine gidiosun yapıyolar ama paranla yaptıracağın için tavsiye etmiyorum çıkamazsın servisten çok pahallıya mal olur...
:D hey allahım ya :D bişe demicem yok yok demicem.. dersem bu arkadaşla çok fena olacak :D :D

sağlık olsun bea ibrahim. biz alıştık nasıl olsa hergün :D

Geri