142binde sattıldı araba balatası hiç değişmemişti alan adam daha da binyordur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne kadar masraf yaptınız?balatanın biteceğine yakın ne gibi belirtiler başlıyor bende de astra H var 2009 24000 km de çabuk balata yiyor falan diyorlar H kasa için ama???
142binde sattıldı araba balatası hiç değişmemişti alan adam daha da binyordur
tabi kullanıma baglı ama 24ooo km de debrıjay bıtmez yaa... 50-60 bın cok rahat gıtmesın lazım ama dedıgım gıbı araca kullanımına baglıı...
bende kalsaydı hedef 200bin di ama kısmetdayımın 97 vectra 220 binde baskı balata değiştirdi ilk defa hiç sorun çıkarmamıştı
astra h larda bu problem varmış gerçi şehir içi dur kalk fazla yapmıyorum ama istanbul da olan biri tabi ki daha çabuk gider bundan önce dizel clio vardı 91000 de sattım 5 kuruş masraf etmemiştim bakımlar haricinde geçenlerde 40000 de balata değiştiren astra h a rastladım masraf olarak astralarda ne acaba
ben çok duydum, benimde 15 binde gitmişti. 1.3 cdti![]()
var 20bin e gelmeden balata sıyıranlar
evet kullanıcıya bağlı.. üretim hataları da olabilir ama onlar 15-20 bin bile dayanmadan biterBu aracla ılgılı degılde bence kullanmayla alakalı olabılır.. Yanlışmıyım ??
ayak sürekli debriyajda olursa bıter tabii ki..