Baştan aşağı değişim. Kara Büyü (Vectra B)

yok aga zaten irfan yüzünden kafayı bozdum...arabayı siyaha yada patlıcan mor a çeviricem..mustafada tuzu biberi oldu :D

renk cok güzel maşallah...

farlar için konusmak isterim , aydınlatması memnun etmeyebilir.. mercek değişimi gerekebilir .. ayrıca kapi dösemeleri sökülmüşken izolasyon yapmanızı da tavsiye ederim.. kapı döşemesinin tüm klipslerini de orjinali ile yenilerseniz cok iyi olur

Geriye kalan ufak tefek parçalar.

Boya zımparalandı.

Arkadaşlar Yay Arıyorum..

Elinde çıkma vs. olan varsa görüşelim..

Ey maşallah :bir: bu renk insignia daki royal maviyi anımsatıyor..Şimdiden hayırlı sürüşler Mustafa Abi..

hep internette araç bakarken "temizlik olsun diye komple boyattım" yazılarıyla karşılaşırdım . araç kesin büyük kazalı yoksa niye komple boyansın der dururdum. demekki aracı gerekten de temizlik olsun renk değişimi olsun diye boyatan insanlarda varmış :) helal olsun wallaha büyük cesaret. toplanmış ve gün yüzüne çıkmış halini sabırsızlıkla bekliyorum. bu arada bu haliyle bile çok güzel duruyor. güle güle kullan.

ekler ek gibi durmasın diye tamponla bir mi yapsaydınız bende daha hoş olurdu....gibi...tabi sadece fikir vermesi açısından diyorum ben...

süper helal olsun...

Arkadaşlar araba boyadan çıktı ama, bir kaç ufak işlemleri kaldı, bende şehir dışındayım. İstanbul'dayım işim bittikten sonra Aksaray'da tuning dükkanlarını parçacıları gezdim. Son susturucu, yay vs tarzı parçalarada bakıyorum. Ufak bir yolculuktayım. Memlekete döndüğümde Devam modifiyeye :)

Geri