Baştan aşağı değişim. Kara Büyü (Vectra B)

aracın jantları gerçekten güzelmiş...

Jantlar hakikaten güzel, arkadaşlar biraz ara verdim ama ufak tefek modlama işlemlerim devam ediyorum. Fakat bir sorunum var bazen, Oil Jack uyarısı alıyorum. Tam detaylı olarak bilmemekte ani yağ eksiltmesi diye biliyorum. yağ seviyesi iyi durumda sizce bu uyarıya ne yapmalıyım.

Jantlar hakikaten güzel, arkadaşlar biraz ara verdim ama ufak tefek modlama işlemlerim devam ediyorum. Fakat bir sorunum var bazen, Oil Jack uyarısı alıyorum. Tam detaylı olarak bilmemekte ani yağ eksiltmesi diye biliyorum. yağ seviyesi iyi durumda sizce bu uyarıya ne yapmalıyım.
vectramda başıma gelmişti. yağ seviyesini algılayan müşürün arızasından kaynaklanıyor. arada kaybolur ama yine gelir. müşürü değiştirin düzelecektir.

ahahah kaptanlar grup ya aracı cok simetrik parketmiş yada hiç hareket etmemiş :D

meganda orda kaptanlar grup otobüsüde orda...nasıl denk getirdin...ve otobüsde yerini değiştirmiş...

Cümleten Selamünaleyküm, arkadaşlar ufak çaplı değişmeler yapıyorum fakat pek kayda değer bir şey yok aslında, yarın boya koruma yaptıracağım ve çıta spoilerini taktıracağım. 4 adet yay buldum, markasını bilmiyorum fakat internette 300 tl iken 180 tl dedi arkadaş, ikinci el yayda sorun olabilir mi ?

Bir sorum daha olacak bu arabanın kapı iç aydınlatma ampüllerinin tipi nedir ?

Cümleten Selamünaleyküm, arkadaşlar ufak çaplı değişmeler yapıyorum fakat pek kayda değer bir şey yok aslında, yarın boya koruma yaptıracağım ve çıta spoilerini taktıracağım. 4 adet yay buldum, markasını bilmiyorum fakat internette 300 tl iken 180 tl dedi arkadaş, ikinci el yayda sorun olabilir mi ?

Bir sorum daha olacak bu arabanın kapı iç aydınlatma ampüllerinin tipi nedir ?
ampüller sofit tiptedir ,3 cm uzunluğunda....

Bu konu nasıl dikkatimi çekmemiş :) Bütün sayfaları okudum emeğinize sağlık güzel ilerleme olmuş. Jant yay arabaya ben burdayım dedirtecektir.

Geri