Bayanlar Ve Baylar Karşınızda Corsa_N...

Kazasız belasız kullanmak nasip eder inş. :) ama Berat abi böle tozla çamura bulanmış bi vaziyetle olmamış:) keşke şöle bi temiz yıkandıktan sonra çekseydin:Dasıl amaç burda dikkatleri angelları çekmek heralde çünkü nedense angellar pırıl prıl parlıyo:D veya bana öle geliyo ;) ama gerçekten görünümüyle bana afacan çocukları anımsattı nedense çünkü onlarda böle üstünü başını kirletirya nedense bende böle bi izlenim bıraktı:D

teşekkürler arkadaşlar...

burak afedersin gercekten kirli araba ama resimleri çektiğim esnada yıkatacak vaktim yoktu birde genelde dış görünüme çok önem vermediğimden pek dikkat etmiyorum açıkçası angel lerde kelepir geldiğinden tercih ettik yoksa orjinal farlarda güzel:D:D:D

teşekkürler arkadaşlar...

burak afedersin gercekten kirli araba ama resimleri çektiğim esnada yıkatacak vaktim yoktu birde genelde dış görünüme çok önem vermediğimden pek dikkat etmiyorum açıkçası angel lerde kelepir geldiğinden tercih ettik yoksa orjinal farlarda güzel:D:D:D
Eve abi dış güzelliğe pek önem vermeyip asıl olan iç güzellik diyenlerdesin berat abi ;) sitede yazdıklarından ben bunu anlıyorum:) keşke kaputun altındaki safkan arap atlarınıda gösterseydin:) keşke:D :D :D

Eve abi dış güzelliğe pek önem vermeyip asıl olan iç güzellik diyenlerdesin berat abi ;) sitede yazdıklarından ben bunu anlıyorum:) keşke kaputun altındaki safkan arap atlarınıda gösterseydin:) keşke:D :D :D

yok be burak kendi çapımızda işte 1.4 ne olabilirki zaten en fazla:D;):cool::cool:

yeni resimler geldi demişsin kaçıncı sayfada olduğunu yazmamışsın arkadaşım!!!

Kazasız sürüşler dilerim..

Geri