bayiinin ısrarı niye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kobay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o tür bayiler de vardır tabi.
benim verdiğim bilgi genel anlamda ve normal prosedüre göre iş yapanlar içindi :)
satın aldığımız ford fiesta da izmir otokoçtan alındı.yani kurumsal firmalarda pek bu tür olaylar oluşmuyor.
senin bahseettiğin olay zaten kavga nedenidir.

kavga nedenı evet.ama bır yandan da hayırlısı boyleymıs demek lazım.bır ara easytronıc heveslenmıstım.sonra dedım kı durduk yere 2500 lıra vermeyeyım manuel alalım.sımdı bu durum ortaya cıkınca easytronıc almıs olduk.aynı sekılde ızmır kavuklarda aracı garajında bekletecek ocak mtv sını odeyıp teslım edecek.beklıyoruz sabırla :)

Beyler araçlarin aslinda bayiye gelis fiyati arkadaşin dedigi gibi hep ayni
mesela ben arabayi teslim alali 10 gun oldu
bandrolu 202,5-tl

soyle soyleyeyim ben 1,3 hb aldim astra
konya 36000-tl dedi
ben ankaradan ayni arabayi 34000-tl ye aldim
bayinin burda yaptigi aracin faturasini dusuk gosteriyor olmasi gereken gibi değil
indirim olan 2000 tl de musteriye yansiyor.

bende opeli muğla ermaştan aldım.

ermaş otomotiv

iyi akşamlar!
ben de muğla ermaş tan aldım ama 3 haftadır gelmedi,ne bitmez bir yolmuş bu yol?bende sanki bizi oyalıyorlarmış gibi geliyor,şu anda aklıma pek bir şey gelmiyor,başından geçenler anlatsada biz de çaresine baksak iyi olacak.

aynı sorun bendede var 2 haftadır arac bekliyoruz pztsi teslim edicekler bakalım hayırlısı kar sebebeyle tırlar yola cıkmamıs

bu ermastan alan arkadaslar aldıkları modelı ve fıyatını yazabılırler mı.bırde bu anlasmayı ne zaman yaptınız merak edıyorum bana neden boyle bır sey soyledıklerını.sahsen benım guvenım yok o bayıye artık.ben kasım sonunda anlastım fıyat olarak.aralık 2ınde kaporamı gonderdım.ayın 8ındede aradılar aracınız aralık ayı ıcersınde yetısmıyor dedıler.15 aralıkta bır partı arac gelecegını soylemıslerdı bana.ıkıncısı yetısmıyormus.ama ben dıger bayılerı aradım zaten 15 aralık son partıymıs baska da arac gelmeyecekmıs soyledıklerıne gore.demekkı bunlar bılmeden onune gelene satmaya calıstılar aracları

aynı sorun bendede var 2 haftadır arac bekliyoruz pztsi teslim edicekler bakalım hayırlısı kar sebebeyle tırlar yola cıkmamıs
istanbuldasınız sanırım sız.araclar gemıyle ıstanbula gelıyormu bılmıyorum ama eger ızmıre gelıp ızmırden karayoluyla ıstanbula gelıyorsa dun bır 2 tır dolusu opel gordum manısada ıstanbul yonune dogru gıden .aha dedım araclar geldı :)

evet istanbuldayım cuma günü arac gelicek dediler pzt si işlemlere baslıcaklar dediginiz gibi izmir gümrükten geliyor kara yoluyla

ozaman gelıyor araclarınız.yol uzerınde balıkesır ve bursa da var ama bence ıstanbuldu onlar :)

Geri