bayiinin ısrarı niye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kobay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaten arabalar kara borsa olmus hiçbir bayide yokmus ben almaya gittigmde her renk vardı sadece siyah yoktu siyah istedigim için bu kadar beklemek zorunda kaldım

ermaş oto

günaydın!
Hasan Üstün bey ben opel astra hb 1.6 konfor paket için 33000tl ye anlaştık ve arayı verdim. 3 hafta önce ,gelecek hafta gelir demişti bayan ama hala gelmedi.ermaşın önceden bir sabıkası var bu nedenle peşindeyim.
sizin yazınızı akşam okudum bana da oto gelmedi derlerse ne yapacağım parayı işletiyorlarmı acaba? yoksa başka bir şeymi dönüyor?en iyisi yarın gidip görüşeyim.

takas

günaydın!
muğlada ise siyah vardı ben de hakim gri için bekliyorum onur kardeş.

hasan bey dediginiz gibi oldu gelen tırlar istanbulmus bugün bayi aradı arac geldi diye yarından itibaren plaka işlemlerine baslıyorlar

hasan bey dediginiz gibi oldu gelen tırlar istanbulmus bugün bayi aradı arac geldi diye yarından itibaren plaka işlemlerine baslıyorlar

:) cok sevındım onur arkadasım.mujdelı haberı de ılk vermıs oldum sana.haydı hayırlı olsun bakalım.bugun hıc tır falan gormedım buarada bursadan balıkesırden bekleyen varsa bılgılerıne :)

teşekkür ederim sizin aracta gelir inş kıısa zamanda trafik işlemleri en az 2 gün sürüyormus

keske 10 gun kadar bekleseydınız de boşuna ocak bandrolunu odemezdiniz.

aracı ılk alırken bayı trafık sıgortası yaptırıyormu.yanı anahtar teslım fıyatın ıcınde trafık sıgortası varmı.bırde yılbasından sonra kasko fıyatlarında artıs gıbı bırsey sozkonusu oluyormu acaba.ocak bandrolu almayalım derken kaskodan carpılmayalım 200 lıra.

valla ben eski aracın kaskosuna geçiricem farkını vericem bondrol konusundada yapacak bişey yok mecburen ödicez artık tarfik sigortasınıda bayi yaptırıyor anahtar teslim fiyata dagil

Geri