Ynt: bayiler ve onların satışcılarıyla yaşananlar
[/quote]
+1 herkes yediği ekmeği hak etmeli, yediği ekmeği hak etmeyen ya da 'işimi düzgün yapayım da ekmeğimden olmayayım' diye düşünmeyi beceremeyen insanların ekmeğini ben şahsen hiç düşünmem. bunu buradaki örnek için değil her meslek gurubu için söylüyorum.
Burada egıtım sevıyesının hıc bır ılgsı yok egıtım sevıyesı ne olursa olsun uslup usluptur ben yasadıgım olayı sızle paylastım sert ıfade kullandıgıma ınanmıyorum.Ayrıca bızde tıcaretle ugrasıyoruz sonucta bundan ekmek yıyorsak , kucuk dagları bız yarattık edasında olmamamız gerektıgıne ınanıyorum ve bu benım ısımse bunun geregıde musterı memnunıyetı ıse o zman konusmayı ogrenmem ve işimın geregını yerıne getırerek ınsanlara karsı saygılı olmayı onları kırmadan işimi yerıne getırmem gerektıgını bılmem gerek dıye dusunuyorum. bıde su acıdan dusunun aynı durum ıle sız karsılassanız acaba tepkınız ne olurdu.herkes yasadıgı olay karsında ona gore yorum yapar kı buda ınsanın dogasıdır.yaramaz06 link' Alıntı:[quote author=vehicle_dynamics link=topic=935.msg18349#msg18349 date=1300805680]
Selam Arkadaşlar,
Sonuçta her eğitim seviyesinden her türlü insanla karşılaşmak mümkün.
Fakat bahsettiğiniz şahıs hakkında sert ifadeler kullanmak, her ne kadar haklı olsak da, kulağa pek hoş gelmiyor.şikayetimiz varsa ilgili mercilere iletiriz, gereğini yaparlar.Karşıdaki insan da ekmek parasını kazanmaya çalışan bir insan.
Ben de pazarlık yapmaya sn.drwaverunner ile gittim.Sağolsun beni yalnız bırakmadı, çok iyi de anlattı kendisini, beni, forumu.Satış yönetmeni de bizi oldukça iyi karşıladı, sorularımızı samimiyetle yanıtlamaya çalıştı.Fiyat garantisi olmamasına rağmen risk alıp siparişi verdim.
[/quote]
+1 herkes yediği ekmeği hak etmeli, yediği ekmeği hak etmeyen ya da 'işimi düzgün yapayım da ekmeğimden olmayayım' diye düşünmeyi beceremeyen insanların ekmeğini ben şahsen hiç düşünmem. bunu buradaki örnek için değil her meslek gurubu için söylüyorum.