bu arada sende eskiden bordo bi astra yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum uzun zamandan beri girmiyorumda foruma
hahah obenim astra j 1,3 almıyo kimse heralde ya 1,4 T niyetli gibiyim bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arada sende eskiden bordo bi astra yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum uzun zamandan beri girmiyorumda foruma
Kardeşim bende fikrimi değiştirdim manuel alıcam otomatiklerin yakıt değeri beni korkuttu hani kitabcıkta yazan gibi 9 falan değilmiş 10un altına inmen çok zor diyorlar, araçlarda dediğim gibi yolda alıcaksan Ankarada sor araştır yoksa İstanbuldaki bayilere ay sonu geliyor araç ama şimdiden çogu bitti ben bile istediğimi sadece 1 bayide buldum acele et derim..bulursanız kaçırmayın
Koyu gri olması lazım, zaten kaporanı geri alabilirsin..Kahveden vazgectim asteroid griye dondum acaba nasil bir renk, kaparoyuda yatirdim.
Aynen hem Ankara hem Çağatay olunca karıştırdım demek
Eğer alıcaksanız bayilere gidin bakın çünki 1 parti yolda ay sonu gelicek diğer parti bayramdan sonraymış haberiniz olsun
Kardeşim bende fikrimi değiştirdim manuel alıcam otomatiklerin yakıt değeri beni korkuttu hani kitabcıkta yazan gibi 9 falan değilmiş 10un altına inmen çok zor diyorlar, araçlarda dediğim gibi yolda alıcaksan Ankarada sor araştır yoksa İstanbuldaki bayilere ay sonu geliyor araç ama şimdiden çogu bitti ben bile istediğimi sadece 1 bayide buldum acele et derim..
Bu arada fiyatlar 1000-2000 TL pahalı olucak çünki araçlar makyajlı kasa