Bazen Karayollarına küfretmek geliyor içimden...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bilerek her yıl kötü yapıyorlar ki yollar berbat olsun ve bir sonraki yıl yine yapılması gereksin. ihaleyi yine kapalım düşüncesiyle böyle olan bizim arabalara oluyor. hepsine hakkım sonuna kadar haram olsun. çocuklarından, çoluklarından çıksın misli misli katı inşallah.

kalın harfler ile işaretlediğim yer hariç katılıyorum. Ama çoluğun çocuğun günahı yok.

yolmu yapıyorlar bılmıyorum ama berbat plansız alt yapısız bıseyler yapıp sonrada daha yenı yaptık dıyorlar.

senin içinden küfretmek geliyor ben sabah bi çıkıyom yola akşama kadar ediyom valla otobanda lastik yarmışlıgım var bide 1. köprü asyaya çıkışta bi çukur var o çukura düşünce artık sonu gelmiyo küfürlerin ama kızmayın kullandıgım yolun parasını veriyom da küfür ediyom hayrına yapmış olsa etmezdim

geçmiş olsun burası türkiye herhan herşey olabilir

nerdeyse 35-40 derece eğimle aşağıya inerken birde bakarsın ki tam yolun ortasında yarım metreye yakın bir tümsek ve tümseğin ortasında bir logar kapağı inanamazsın ve arabayı sürttürmediğine ve görünürde bir hasar olmadığına şükredersin ve artık şehir içinde nerde ne kadar tümsek ve çukur logar kapakları var ise ezberleyip onlarla beraber yaşamak gerektiğini kabullenirsin

valla ben çoğu zaman sövüyorum zaten :D ama gerçekten yollarımızın hali içler acısı o kadar para veriyosun gözünden bile sakınıyosun ama malesef bizim yollarımızda arabanın haşatı çıkıyor

abi niye kasıyorsunuz kendinizi bu kadar yapmayın etmeyin gözünüzü seviyim

sövün gitsin sinir stres hiç bişey kalmıyor böylelikle:D:D

abi niye kasıyorsunuz kendinizi bu kadar yapmayın etmeyin gözünüzü seviyim

sövün gitsin sinir stres hiç bişey kalmıyor böylelikle:D:D

sövünce aracın atık yerleri düzelse hep beraber sövelim ama öyle olmuyor işte.

Geri