Dün akşam dışarı bi çıktım Allaah herkes sisleri yakmış geziyor. Millet sonunda sisleri yakacak yer buldu 40 yılın başı sis olunca böyle oluyor demek
aslında konvoy yapıp gıcıklığına polislerin önünden geçeceksin sisleri bir açıp bir kapayarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün akşam dışarı bi çıktım Allaah herkes sisleri yakmış geziyor. Millet sonunda sisleri yakacak yer buldu 40 yılın başı sis olunca böyle oluyor demek
aslında konvoy yapıp gıcıklığına polislerin önünden geçeceksin sisleri bir açıp bir kapayarak
bunlar orjinalmi? çok sarı değil mi?
valla yapılır, sis yüzünden ceza yemiştik, iyi olur
orjinal 3000k xenon sanırım türkiyede satan yok 3000k..
orjinal sis farı h3 ampüllerini çıkartıp yerine orjinal h3 xenon sisfarı ampülleri taktırdım değişen bir şey olmadı tek piyasadakiler gibi 6000k 8000k takmadım orjinal sisfarı değeri olan 3000k takdım ..
yok fotodan değil o kadar sarı orjinal sis rengi o renkdir zaten normal ampülden o verimi alamassın ama normal sisler genelde açık sarıdır xenon sistemi olduğu için tam verimde ışığı veriyor h3 3000k
sis in en çok görüldüğü ülke fransadır Mesela eski citroen lere falan bakarsan onların normal kısa uzun farları bile benim bu sis farımın rengi kadar koyudur.
Mesela benim uzunlarımda h1 4300k xenondur benim kısalarım 6000 k dır resimde bile uzun la kısa arasındaki ışık verim farkını görebilirsin 4300k çok daha verimli. ilerde kısalarıda orjinal far değeri olan 4300k yapıcam biraz daha 6000 takiliyim..