Beklenen Resimler Geldi... 01 BP 393 - Corsa Comfort

Güle güle kullanın inşallah kaza bela yaşamazsınız ancak kesilen yaylar, ısıtılan yaylar veya presste sıkıştırılıp alçaltılan yaylar özelliklerini kaybederler.Bu şekilde yapılan modifiyeler başta aracın alt takım ve yürürüne zarar verir.Esneme payı azaldığı için konfor yok denecek seviyeye iner.Yayların yapısı bozulduğu için ufak tümseklerde bile vuruntular olur.Bu vuruntular amortisör başları başta olmak üzere, aracın şasesinde geri dönülemez hatalara neden olur.Daha birçok olumsuz yanı var ama yazmaya gerek yok...

Maşallah, yeşil kaliperlerde janta yakışmış ..

merhaba bence duruşu güzel olmuş.güle güle binin..ama genede viraja fazla sert girmemek gerek..

alçak araba herzamn gusel bı durusu wardır.we wırajlarda etkısını gosterır.arabaya yakışmış

araba güzel olmuş fakat sonuçta orjinal değil allah korusun bişey olmasın kırılma falan?

yok adam garanti verdi. 200-220 ye kdr kendi aracıda öyle ztn. sorun olacagını zannetmiyorum gidip bu işi merdiven altı yapan tamircilere şasecilere vs. yaptırmadım ki adana'nın neredeyse yarısını bu adam düşürüyor... kafam rahat o yönden. en az 5-6 arkadaşımda burda düşürttügü için onlarında düşüncelerini aldıktan sonra gözü kapalı yaptırdım bu işi.

Geri