Bel altı boyama

Zaten bu boya takıntı muhabbeti sadece türkiyede var.
Yurtdışında millet eğer istediği arabanın fabrika rengi yoksa alıp direk dışarıda boyattırıyor.

dyo kalitelidir ama standox en kaliteli boya markalarından biridir, bence verniğide standox kullanırsan iyi bir işçilik, iyi bir fırın, iyi bir su zımparası yapılırsa orjinal boya gibi olur.
Ustayla boya aşamasında bi konuşurum bu vernik olayını.

bülent aksaraya getir 1000-1500 arası istediğin boyaya yaptrırız...
Sağolasın ibrahim benim arabada kaporta işciliği biraz fazla o yüzden 500 gibi kaporta tutuyo söküm takım işleri ön panel ayarı tamponlar ezik hafif göçük var ama macun olmayacak, boya 1250 ila 1500 tutacak.Gözümün kestiği bi usta var olmasaydı gelir bakardık sağolasın gerçekten :)

Ben en son İzmir'deki bosch servisinden komple boya için 1700 TL fiyat verdiler. Aracımda kaporta işi yok, sadece tavan ve direklerde güneşden dolayı boya yanıkları var, renk farkı olmasın diye komple boyatmaya karar verdim. Boyadan evvel bütün camlar, aydınlatma gurubu, çıtalar, kapı kolları ve yazılar sökülüp fırın boya yapılacak.
Boyadan evvel camlar, çıtalar .... vs sökülmezse zamanla maskeleme yapılan yerlerden vernik atmaları oluyor, o nedenle iyi bir şey için ucuza kaçmamakta fayda var.

Şimdi savaş abi dediğim gibi sadece bel altı 1250 ile 1500 arası tavanda girse işe o civara gelecek.Tavanıda boyatasım var ama kayseride aşırı boya takıntısı olan kişiler var.Aslında boya takıntısıda değil aracı ucuza almak için onlar için bahane.Aaaa tavan boyalı bu araba takla atmış felan ayaklarına gelemem ama bel altında 97 model arabada boyayı kusur gören vatandaşa inciroğlunun adresini verebilirim :) Bende kapı çıtalarını felan pencereleri söktürecem fakat kelebek camları söküldümü fitilleri tam oturmayacak gibime geliyo yırtılma olabilir güneşten çatlamış.Ustada kolayına gelmesi için maskeleyebilir.Fitil bulursam camcıya götürür söktürürüm boya sonrası taktırırım vernik atmasını istemem dediğiniz gibi

Geri