Belcikadan 1.7 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tiamol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Belcikadan 1.7 cdti

onderak link' Alıntı:
aracınız çok güzel...
merak ettim;
1.7 dizel kaç beygir acaba?
ya işte verdiğim paranın hakkı bu araba olmalıydı yaw :(
offff tr offff
1.7 ler 125 hp, yalnız sn.tiamol aracını birkaç hafta önce satmıştı, sanırım farklı bir konuda paylaşmıştı bunu.

salihcaglayan link' Alıntı:
Aracınız çok hoş Allah kaza bela vermesin.
Renk, jant, donanım, motor kombinasyon süper.. Ah ah o 1.7 dizel bizdede olsa :(

neden bizde yokyaaaaaa :( :( :(

masallah kazasız belasızz

İmzanızda DVD800 yazıyor... Astra J lere DVD800 takılıyormuyduki :) ?

maalesef sn.tiamol aracını yaklaşık 3 ay önce satmıştı

bugrakorkmaz link' Alıntı:
İmzanızda DVD800 yazıyor... Astra J lere DVD800 takılıyormuyduki :) ?

Astra J'ler için Infinity Ses Sistemi opsiyonu bulunuyor bildiğiniz gibi. Benim bildiğim kadarıyla bu ses sistemi yalnızca DVD-800 ile kullanılabiliyor, zaten opsiyonun Türkiye'de sunulamamasının sebebi de Türkiye'de DVD-800'lü araç bulunmaması sanırım (Zira bu opsiyon Türkiye'de Insignia araçlar için sunuluyor yanılmıyorsam). Dolayısıyla yabancı ülklelerde Astra J üzerinde DVD-800 olabiliyor diye düşünüyorum.

Bu infinity ses sistemi benim aracı alacağım dönemde opsiyon olarak sunuluyordu ( herhalde halen sunuluyordur ama artık takip etmediğimden bilmiyorum), ve Astra J de navigasyon olarak cd500 opsiyonu vardı. Demek istediğim bu iki opsiyon beraber kullanılabiliyor olsaki, ikisinide bu araç için satışa sunmuşlar.

Opel Türkiye web sitesine bakılırsa Infinity ses sistemi hem Astra J'lerde hem de Insignia'larda hala opsiyon olarak sunuluyor; ancak Türkiye'de satılan Infinity ses sistemine sahip bir Astra J yok benim bildiğim kadarıyla. Sitelerinde bu ve benzer başka opsiyonları da var olarak göstermelerine rağmen parasını verip de almaya kalktığınızda bunun mümkün olmadığını, Türkiye'ye bu opsiyonlara sahip araçların gönderilmediğini söylüyorlar. 3 ay beklemeye razı olsanız dahi sipariş bile veremiyorsunuz bu opsiyonları diye biliyorum. Bunun sebebi nedir, onu Opel'e sormak lazım tabii. Gerçi tüm markalarda ülke bazında böyle kısıtlamalara gidiliyor sanırım.

Diğer yandan Infinity ses sisteminin DVD-800 gerektirdiğinden çok da emin değilim, bir yerde okuduğumu hatırlıyorum. Yanlış bilgilendirmek istemem.

xylent link' Alıntı:
Opel Türkiye web sitesine bakılırsa Infinity ses sistemi hem Astra J'lerde hem de Insignia'larda hala opsiyon olarak sunuluyor; ancak Türkiye'de satılan Infinity ses sistemine sahip bir Astra J yok benim bildiğim kadarıyla. Sitelerinde bu ve benzer başka opsiyonları da var olarak göstermelerine rağmen parasını verip de almaya kalktığınızda bunun mümkün olmadığını, Türkiye'ye bu opsiyonlara sahip araçların gönderilmediğini söylüyorlar. 3 ay beklemeye razı olsanız dahi sipariş bile veremiyorsunuz bu opsiyonları diye biliyorum. Bunun sebebi nedir, onu Opel'e sormak lazım tabii. Gerçi tüm markalarda ülke bazında böyle kısıtlamalara gidiliyor sanırım.

Diğer yandan Infinity ses sisteminin DVD-800 gerektirdiğinden çok da emin değilim, bir yerde okuduğumu hatırlıyorum. Yanlış bilgilendirmek istemem.

Bir çok kez söyledim gerçi ama ses sistemi konusu açılmışken bir kez daha araç sipariş edecek arkadaşlar için bir uyarıda bulunmak istiyorum:

CD500 sipariş edildiğinde, araçla gelen ses sistemi ile (toplamda 7 adet hoparlör) , cd500 süz araç sipariş edildiğinde yani araç cd400 ile geldiğinde gelen ses sistemi arasında bir fark var.. Bu fark yalnızca opelin kendi sitesinde ve ekipman tanıtımlarında geçiyor..CD500 ile gelen hoparlörler için "premium" ifadesi kullanılmakta iken bu ifade cd400 hoparlörleri için kullanılmıyor..Hani cd500 mü cylone mi diye soran arkadaşlarımızın, bu husus akıllarının bir köşesinde bulunsun istedim..

Ben de ek olarak şunu söyleyeyim: Bildiğim kadarıyla CD500 ve DVD800 sistemler Opel için Bosch tarafından üretiliyor; ancak CD300 ve CD400 için bu belirtilmemiş. Yani CD300 ve CD400'ü Bosch üretmiyor olabilir. Tabii bu sadece teyp mi, yoksa hoparlörleri de kapsıyor mu onu bilemiyorum.

en çok sinir olduğum şey budur ya.örneğin yazlıkta almanyadan bi adam geliyo aynı marka aynı yaş aynı renk araba ama iç donanım ve motor olarak türkiyede satılmayan bi dünya özellik adamın arabasında oluyo ve bu duruma oldukça sinir oluyorum.türkiye pazarına açılsa bu tür araçlar eminim ki satışı olur 1.7 dizel lerin ama getirmemelerinin sebebi nedir çok merak ediyorum

Geri