ben aracıma asıgım yaaa :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metin_7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metin_7

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
dun balkondan bır baktım 40 50 yasında kadınlar cocuklarınıda almıslar yanlarınaa kar topu oynuyorlar ve ndnse hepte bu benım arabada oluyor benımkınden alıp atıyorlar fln 3 kere alarmı caldı aldım elıme fırcayı ındım asagıya bırde baktımkı ne goreyım o yastakı kadın yatmıs arabamım kaputuna kar alıp alıp atıyor bırazcık bagrındım sonucta benım canım o :) sonra calıstırdım masallah tek marsta aldı ısıttım heryerınıı buzlarını cozdum bı temızleyıp kuruladım sonra gectım karsısına foto cektım valla sokakta benımkı gıbı gzlıı yoook :D
20120201112842.jpg

20120201112820.jpg

aracınız güzelmiş kıymetini bilin ...bende aynıyımdır titizlikte, ama ne kadar üzerine titrersen o kadar çok bulunuyor istemediğimiz şeyler

aracınız güzelmiş kıymetini bilin ...bende aynıyımdır titizlikte, ama ne kadar üzerine titrersen o kadar çok bulunuyor istemediğimiz şeyler

hic sormayın hocam yaa gozum gıbı bakıyorum amaa yoook inadına cekıyor yaa kırmızı fln olsa tmm dıycem renk etkılıyor ama sıradan bır renk tamam arac gzll ama bu kadarda talep fazlaaa yaaa :rakir::rakir::rakir::rakir::sulanma:

edıtıon candır guvenlık kamerası 3 tane kamerayla ızlıyorum kayıt yapıyor :D

valla burak senınle tanısmak ısterdım istanbulda olsaydım gzl olurdu ben senın aracını hıc gormedım gerci:S
bende tanısmak ısterım metın face veya opelımın profılımden albumlerden bakabılırsın :)

zaten bu opel sevdası bizi yiyip bitirecek sonunda,ço sinirleniyorum sokakta dirseğini arabamın üstüne dayayanlara ve yaslananlara ama ses çıkartmıyorum,görgüsüz demesinler diye.

zaten bu opel sevdası bizi yiyip bitirecek sonunda,ço sinirleniyorum sokakta dirseğini arabamın üstüne dayayanlara ve yaslananlara ama ses çıkartmıyorum,görgüsüz demesinler diye.
sana katılıyorum en sevmedıgım sey bı curuk araban var demesınler dıye bende ses yapmıyorum :D

kuzguna yavrusu güzel gelirmiş :)
şaka tabikide çok güzel araç tabiki nasıl herhesin çocuğu kıymetliyse herkesin arabasıda kendine güzel geliyor bu birazda emek ile ilgili bir şey zor kazanılan parayla alınan araba daha kıymetli oluyor

Geri