ben aracıma asıgım yaaa :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metin_7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kesinliklee öyleee ben opelımee kavusana kadar araba al sat yaptımda bırıktırdım :D dun aksam bıle lavugun tekının cocugu balkondan buz atıyor arabalara benımkınede attı halıylee bı cıktım adamın kapısına dayandım bagırdım cagırdım valla ben dayanamam abılerım yaa gıder kırarım kafasını kac senede kavustum astrama :)
burak face yok ama profılınden baktım aracına gayet guzel masallah :)

kardeş kazasız belasız inş. ama senin o arabayı oradan çıkartman nisan ayını bulur gibi gelio bana :)

güzel araba, herkesin arabası bana göre kıymetlidir kaç model ve markası ne olursa olsun

yakışıklı arabadır astra G.bence opelin en güzel modeli :D gri rengine siyah cam çok yakışıyor mesela..

kesinliklee öyleee ben opelımee kavusana kadar araba al sat yaptımda bırıktırdım :D dun aksam bıle lavugun tekının cocugu balkondan buz atıyor arabalara benımkınede attı halıylee bı cıktım adamın kapısına dayandım bagırdım cagırdım valla ben dayanamam abılerım yaa gıder kırarım kafasını kac senede kavustum astrama :)
burak face yok ama profılınden baktım aracına gayet guzel masallah :)
eskı resımler kardesım eyvallah sagol senınkıde guzel maşallah kazasız belasız suruşler:)
bu arada unuttum herkesın muberek kandılını kutluyorum

kardeş kazasız belasız inş. ama senin o arabayı oradan çıkartman nisan ayını bulur gibi gelio bana :)

sen ne yaptın hocam yaa kar lastıgım var benım banamısın demıyor yollar resmı cektıkten sonra herkezın yanlayım kaldırıma duvara gırdıgı yokustan asagıyaa ındım tık demedı işe gittim :) cok saolun arkadaslar evet banada cok yakısıklı karısmatık bır duruslu gelıyor gercekten eskımıycek bır kasası var bırcok yenı aractan daha hos hatta bu benım dusuncelerım hep astram oolsun ısterdım once corsa c aldım sonrada astra insıgnaya dogru gıdıyoruz bakalım kandılınız mubarek olsun arkadaslar :)

ben de arabamı çok seviyorum valla hatun kıskanıyor :D o derece.bol bol foto da çekiyorum,nasıl yükleneceğini bilsem yüklerim.bende de var afilli fotolar :D

ben de arabamı çok seviyorum valla hatun kıskanıyor :D o derece.bol bol foto da çekiyorum,nasıl yükleneceğini bilsem yüklerim.bende de var afilli fotolar :D

cok kolay hocam yaa once bu sıteye gırıyorsun http://imageshack.us/ondan sonra orada browse yazan yere tıklayıp resmı secıyorsun boyutunu ayarlıyorsun yukletıyorsun sonra cıkan sayfada uye olup resmın dırek lınk yazanını alıyorsun ve bu sayfaya gelıyorsun yukarıda B I U yazan yerın sonunda dag resmı var kucucuk adı grafık ekle ona tıklayıp oraya yapıstırıyon dırek lınk ooldu bıttı :D

Geri