Ben de LED'lendim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gradient
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ben de LED'lendim...

Arkadaslar bu on farlar h7 mi h4 mu ayrica bir syis linki onerirmisiniz hepsiburada.com yada hizlial.com gibi sitelerden ?

Teşekkürler Tolga'cim.

iyi günlerde kullanın. çok güzel olmuş.  greatt

Çok güzel olmuş sonun da bana ya yaptırıcaksınız bu işi. Gerçi ledler vs. hazır zaman ayyırmaya kaldı. İyi günlerde kullanın.

gogoank link' Alıntı:
iyi günlerde kullanın. çok güzel olmuş.  greatt
Teşekkürler...

HasanM link' Alıntı:
ևok güzel olmuş sonun da bana ya yaptırıcaksınız bu işi. Gerçi ledler vs. hazır zaman ayyırmaya kaldı. İyi günlerde kullanın.

Valla hiç vakit kaybetmeyin. Böyle ufak şeyler bile arabaya bakış açınızı değiştiriyor. Diffüzör ve çift eksoz yaptıranları hiç düşünemiyorum...

Abi güle güle kullan, Allah içine sindirsin. (:

Çok göz alıcı olmuşlar.

Teşekkürler Doğan, yalnız senin açtığın konuda belirttiğin kablo renkleri (kapı kolu ledleri için...) işimizi kolaylaştırdı.

gradient link' Alıntı:
Teşekkürler Doğan, yalnız senin açtığın konuda belirttiğin kablo renkleri (kapı kolu ledleri için...) işimizi kolaylaştırdı.

O zaman daha da memnun oldum abi, burayı bu yüzden çok seviyorum işte. Öğrendiğimiz şeyler paylaşılıp işe yaradıkça iyi ki burası var diyorum.

GNSpower link' Alıntı:
O zaman daha da memnun oldum abi, burayı bu yüzden çok seviyorum işte. ֖ğrendiğimiz şeyler paylaşılıp işe yaradıkça iyi ki burası var diyorum.
Aynen...   045thumbsup

Geri