ben de Opel'ci oldum sonunda :)

Dea_Tacita

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba,

İstanbul'da yaşıyorum. 2 teker ve 4 teker kullanıcısıyım :rolleyes: Reklamcıyım falan filan :p

2 ay önce Corolla'mı satarken :sorry:Totoya'dan başka araç beni kesmez diyordum ama 2 gün önce Corsa aldım :o iyi mi ettim henüz bilmiyorum dizele alışma sürecindeyim. :cry:

Aramıza hoşgeldin, opel'e katıldığın için emin ol pişman olmayacaksın, heleki toyotadan geldiysen :)

iki araçta güzel hoşgeldin...

Foruma hoşgeldin aldığın araç yakın zamanda kendisini sana sevdirecek en çok ta yol tutuş ve yakıt konularında kalbini çalacak

seni ve aracını da CoRsA TEAM e bekleriz

hoşgeldiniz.

bende gülşahd kim diyordum :=)

hoşgeldinn..

Hayırlı olsun bu arada herkese merhabalar

hayırlı olsun.

herkese teşekkürler...

Aramıza hoşgeldin, opel'e katıldığın için emin ol pişman olmayacaksın, heleki toyotadan geldiysen :)
açıkçası Toyota bugüne kadar hiç üzmedi beni... benzinli araçtan dizele geçiş yaptım bakalım neler olacak ;)

Foruma hoşgeldin aldığın araç yakın zamanda kendisini sana sevdirecek en çok ta yol tutuş ve yakıt konularında kalbini çalacak

seni ve aracını da CoRsA TEAM e bekleriz

yakıt konusunda umduğum gibi olmayacak sanırım... dün fullemiştim bugün tekrar fulleyeceğim bakalım ne yakıyor göreceğiz ;)
fırsat bulur bulmaz gelirim de daha kısası linkini yollasanız CoRsA TEAM'in sevinirim.

bende gülşahd kim diyordum :=)
benim o ben :)

Geri