Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam çok güzel aracın kazasız belasız kullan inşallah.Aklıma bişey takıldı.Cam çercevelerine siyah bant çektim demişsin ben tam anlayamadım.Biraz açıklarmısın..(Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp )
Şimdi jeton düştü.Güzel bişeymiş..Bende bu bantlardan alıp kapı çıtalarının üzerine çeksem olurmu biraz yıpranmışlar..Bu bantlar serviste bulunurmu bilgi verirsen çok sevinirim...
Şimdi jeton düştü.Güzel bişeymiş..Bende bu bantlardan alıp kapı çıtalarının üzerine çeksem olurmu biraz yıpranmışlar..Bu bantlar serviste bulunurmu bilgi verirsen çok sevinirim...
Bantları yetkili serviste sordum sonra sadece güldüm,aynen böyle . Neyse bana 70ytl,br daha ki gidişimde 80 ytl dediler işçilik hariç.
Sen bi oto aksesuarcısına git ,onlar bu işi her zaman uyguluyorlar.Onlarda bulabilirsin.Ama dikkat et kalitesiz birşey bant olmasın. "3M" diye bir firmanın olabilir mesela..