Ben sizden utaniyorum !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cidden cok yazık o insanlara kendi ana,bacıları düşse bu duyruma ne yaparlar ne derler yani yabancı diye o insanlar nasmusuzmu

anası bacısı olan insan bunu yapar mı? Bunlar düpedüz ..., insanlıktan nasibini almamış hayvan türevleri yüzünden benim vatanımın, milletimin adı, şanı lekeleniyor.

Bunların kim olduğu zaten o sıfatsız suratlarından anlaşılıyor da neyse bu forum bu tür konuların konuşulacağı yer değil! Gittikleri her yerde domuz gibi ürüyor, huzuru bozuyor namussuzlar...

iranlı canımı çok sıktı. kendi ülkelerinde yapsalar böyle bişey eminim bir taraflarını keserlerdi...

İnsan değil bunlar orada kendi anaları bacılarına biri aynı şeyi yapsa bunu cinayet sebebi yaparlar ama başka ülkelerden gelen insanlara yapılanlar şerefsizlikten başka birşey değil millet olarak akıllanmayacaz uslanmayacaz anlaşılan her sene aynı olay ayıp gerçekten
Aynen katılıyorum arkadaşım. Yazına yeni ilaveler yapmayı çok istiyorum ama site kapanır. Şerefsiz bunlar.:mad: :mad: :mad:

insan kendinden utanıyor izlerken, o şerefsizler daha bide kameralara sırıtıyor....
bu kadar aç olabilir mi insan,nasıl yaratıklar bunlar
görüntülerden bulunup cezaları verilir inşallah....

dini eğitim yetersizliği...

insanlıktan bir haber bunlar, istanbul gerçektende çok değişmiş iyice

yok böyle bişey İNSANLIĞIMDAN UTANDIN TÜRKLÜĞÜMDEN UTANDIM!!!!
1.AYNISINI KENDİ AİLELERİNDEKİ BAYANLARA GÖZÜ ÖNÜNDE YAPACAKSIN BAK Bİ DAHA OLUYOR MU????
2.BU HAYVANLAR HAYATINDA GÖRMEMİŞ HERALDE KARDEŞİM BİŞEY İCAT EDİLMİŞ BAK ANKARADA BENTDERESİNDE VAR GİDERSİN ORAYA NAPACAKSAN YAPARSIN SEN ELİN TURİSTİNDEN NE İSTİYORSUN...
3.O TURİST YERİNDE OLSAM BEN Bİ DAHA TÜRKİYE'YE GELİR MİYİM???BEN TÜRK OLSAM YİNE GELMEM KIZ ARKADAŞIMLA EĞLENCEYE GİTMEYE DIŞARIYA.ADAM KALKMIŞ GELMİŞ SICAK PARA BU ADAMLARIN TÜRKİYE'YE VERDİĞİ ZARAR ÇOK
4.BUNLAR EŞŞEĞİ NESE...

Turkiye'de yasayanlar icin gene neyse..... Bizim gibi disarida yasayanlara dahada zor... Kazara biri televizyonda gorup " Sizin Turkiyede ne yapmislar oyle turistlere " dediklerinde yerin dibine giriyorum.... Zaten tum dunyada adimiz cikmis, herkes nefret ediyor bizden.... Birde bunlar olunce verecek cevap bulamiyor insan...

Geri