Ben sizden utaniyorum !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet malesef şikayet yok diye kamu davası gibi olup 57 lira ceza ödüyor ve tekrar insanların arasına giriyor pislikler.

demek ki bende 114 milyon olsa 2 kere taciz hakkım var!!!

yorum yapmaya değmezzzzzzz aarkadaşlar....

Arkadaslar ben yurtdisinda hollandanin kucuk bir koyunde yasiyorum buradaki bir hollandali turkiyeye tatile gittigini ve kucuk kizina marketin birinde sarkintilik edildigini soyledi siz olsaniz o hollandalinin karsisinda ne derdiniz???

doğrudur yapmıştır hayvan herifler

Arkadaslar ben yurtdisinda hollandanin kucuk bir koyunde yasiyorum buradaki bir hollandali turkiyeye tatile gittigini ve kucuk kizina marketin birinde sarkintilik edildigini soyledi siz olsaniz o hollandalinin karsisinda ne derdiniz???
hicbirey soyleme, memleketin hayrini dusunup bir kuytuda kistirip girtlakla adami...Sagda solda anlatip bizim memleketi rezil etmesin :)

eğitim şart demişler tacizciler hakkaten öle..eğitimli bi insan böle bi hareket yapmaz bizde cahil çok..adamlar kameranın çektiğinin farkında ama umarlarında bile değil..onlar için sadece bi eğlence.tv ye çıktım die seviniyolar belkide...Allah islah etsin ne dielim

O iş tamam de..Onun cezası kesildi dersin..57 Ytl:) ceza kestiler sapığa bidaha kimseye böyle şey yapamaz o dersini aldı dersin...

yurt dışında yaşayn insanlarımıza artık nasıl bakarlar bilemem, ancak şunu söyleyeyim böyle bir iş yaparsan cezası çok ufak bir rakam çok komik; seni dünya alem rezil etsinler sen onlara 57,00 YTL. ceza kes vay yavrum vay...

aynı şeyi bunların bacılarına yaptığın zaman namus abidesi kesilir bu pez...ler

Geri