çok iyi olmuş valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok iyi olmuş valla
çorumlusunuz anladığım kadarıyla merkezden mi?
2002 ile 2012 arasında kaldım çorumlu sayılırım en güzel günler orda geçti asıl artvin... o resimdeki vectrayıda görmüş gibiyim.. bende vectra hastalığı vardı bi ara çorumdaki bütün vectraları araştırmıştım.. (hemen hemen ) sultan lahmacunun önğnde konak inşaat var haşim cıbır onun elemnıydım..[/QUOT
konak inş. biliyorum adını çok duyduk çorumda ama sahiplerini pek bilmem.
bende de vectra hastalığı var her geçen vectraya bakar arabayı incelerim. imzamda ki resim ilk aldığım zaman dı şimdi bikaç bişeyler yaptık tavan kaplama camlara film kapı çıtalarına carbon felan resmi paylaşıyım. genellikle hışırıoğlu kuruyemiş var çorumgazın orda eniştem olur akşamları orda dururdu araba.
2002 ile 2012 arasında kaldım çorumlu sayılırım en güzel günler orda geçti asıl artvin... o resimdeki vectrayıda görmüş gibiyim.. bende vectra hastalığı vardı bi ara çorumdaki bütün vectraları araştırmıştım.. (hemen hemen ) sultan lahmacunun önğnde konak inşaat var haşim cıbır onun elemnıydım..[/QUOT
konak inş. biliyorum adını çok duyduk çorumda ama sahiplerini pek bilmem.
bende de vectra hastalığı var her geçen vectraya bakar arabayı incelerim. imzamda ki resim ilk aldığım zaman dı şimdi bikaç bişeyler yaptık tavan kaplama camlara film kapı çıtalarına carbon felan resmi paylaşıyım. genellikle hışırıoğlu kuruyemiş var çorumgazın orda eniştem olur akşamları orda dururdu araba.
bildim orasını...allah kaza bela vermesin.. bendede 98 gls vardı 2006 yılında sattım ...çorumda zamanında topal ustanın vectra vardı bilirsin güzeldi oda ...
merhaba cok güzel olmuş..
Artvin merkezde misiniz ? Güzel yerler artvin.. Gitmiştim
şimdi samsun atakumdayım... Artvinin şavşat ilçesindenim.. Ama pek gidemiyorum.. Işi bırakamıyoruz.. Sen samsunun neresindensin...