- Konuyu Başlatan
Ynt: Bende LPG'liyim 1.4 T
Saolun mücahit beymucahitduran link' Alıntı:Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saolun mücahit beymucahitduran link' Alıntı:Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın
Sn; sybabasansyabasan link' Alıntı:öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Aracınızda benzin deposuyla ilgili bir beyin var mıydı? (bagajın sağ tarafında)
emulator için ayrıca ücret ödediniz mi? yoksa 2100TL ye dahil mi?O simdi asker link' Alıntı:Ben aracı sistemin takılması için teslim ettiğimde telefondan arayıp basınç emülatörü bazı modellerde olmadığı için takılması gerekli demişlerdi.Bende el mahkum kabul etmiştim
SkywalkeRxx link' Alıntı:Bende dün Çorum özençler de Brc MY11 kit lpg taktırdım.. 2000 tl ve 150 tl bp den yakıt hediye yani 1850 TL ye mal oldu. Bakalım yakıtım nasıl olacak. benzinde şehiriçi 11 lt. ş.arası 6.5-7 lt yakıyodu...
Forum kurallari geregi öncelikle.SkywalkeRxx link' Alıntı:Bende dün Çorum özençler de Brc MY11 kit lpg taktırdım.. 2000 tl ve 150 tl bp den yakıt hediye yani 1850 TL ye mal oldu. Bakalım yakıtım nasıl olacak. benzinde şehiriçi 11 lt. ş.arası 6.5-7 lt yakıyodu...
milyoncubaba link' Alıntı:brcliler 150 tl yakıt kazanıyormuş bundan faydalanan var mı acaba
ütenmen link' Alıntı:Ben bu kampanyadan yararlandım. Aracına lpg dönüşümü yaptıran kullanıcılara BP karta yüklü veriliyordu, 15 ekime kadardı bitti kampanya.