Benim Araca Bu Lastik Alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eyvallah bunda baktım da yanında 60 yazınca dedim belki olmaz. Petlas var aracın altın da ama bir daha almayı pek düşünmüyorum. Birde lastikçi esnafından da almayacağım adamların lastik konusunda bilgisi yok sadece takalım paramızı alalım derdinde adamlar o yüzden aklı başında ne aldığımızı bilmeden lastikler değişmiş yola çıkmış oluyoruz.

Eyvallah bunda baktım da yanında 60 yazınca dedim belki olmaz. Petlas var aracın altın da ama bir daha almayı pek düşünmüyorum. Birde lastikçi esnafından da almayacağım adamların lastik konusunda bilgisi yok sadece takalım paramızı alalım derdinde adamlar o yüzden aklı başında ne aldığımızı bilmeden lastikler değişmiş yola çıkmış oluyoruz.

Muadil boyut yazıyo abi, yukarıda senin arabaya da uyacağı yazıyordu, birebir boyutlusu varsa onu kesinlikle öneririm, goodyear seviyesinde dunloplar.

Sanırım kış aynına gelmemizden dolayı bayağı hatırı sayılır şekilde lastiklerde indirim söz konusu. Bende araştırmaya devam ediyorum kışın alır koyarım yazın da takdırırım diye planlıyorum ama bu işi yaparken de hüsran yaşamak da istemiyorum.

Nadir bu tür lastikler "taksici lastiği" diye anılır, yasak savmak için bire birdir. Arabamı devamlı şehir içinde kullanacağım, hız yapmam, yol konforu benim için önemli değil, önemli olan parası diyorsan neden olmasın? Benim için bazı değerlerin önemi var diyorsan resimdeki etiketi bir incele derim.

bjb8.jpg

Abim bu lastik işini zaten bir türlü çözemedim gitti. Hani bazı ürünlerde birazda olsun yorum yapabiliyorum ama lastik konusuna gelince harbiden sınıfta kalıyorum. Aklım almıyor açıkçası...

Roadstone = Nexen

aman aman bir lastik değil ama çok az biniyorsan , sadece iş görsün dersen alınabilir.

Suan aracımda nexen winguard var ve etiket degerleri c c 185/65/15 ölçüsünde kışlık lastikte bu degeri gören kaç lastik varki kesenize uyduğu sürece sıkıntı yok derim .

Sent from my iPad using Tapatalk

Nadir eğer bu lastiği internet aracılığı ile alacaksan firmanın (*Montaj Servislerimizin 3'ü Avrupa 1'i Anadolu yakasındadır.) yaptığı uyarıyı da dikkate al. Ben de bir arkadaşın gazına gelip bir firma aracılığı ile piyasadan daha hesaplı fiyata lastik almıştım ama sök tak işleri ve balans için para ödeyince lastikler piyasa fiyatlarından daha pahalıya mal olmuştu :)

Geri