Geçmiş olsun abi, ben bu konuda şöyle yapmayı tercih ettim. Senin yaşadığın tarzda sorunları, aynı şekilde yaşadım. Beklentim iyi bir sınıftan araba almaktı Audi A3 Sedan ya da Bmw 3.20 arasında çok araştırdım, çok gittim gördüm sonu hep dediğin noktaya geliyor. Galeriden alırsan, fiyat daha pahalı çıkıyor, şahıstan yani sahibinden alırsan, katakulli yapmaya elinden aracı çıkarmaya çalışıyor. Bu nedenle bildiğiniz üzere 2020 Haziran itibariyle Sıfır araçlarda sıkıntı vardı, pandemi dolayısıyla araç üretimi yarı yarıya azalmıştı ve araç bulmakta sıkıntı vardı, onuda geçtim para hazır hesabımızda beklerken, o sıfır aracı satan Doğuş gurubu, Çetaş grubu, bunlara randevuyla gidiyorduk
keyiflerine göre bekletiyorlar keyiflerine göre araç satıyorlardı hatırlarsınız. En son hepsine kızıp evime yakın olan Erdemir Opele gidip elinizede araç varmı diyip Opel Astra J Seden kasa aracı almıştım, ordaki satıcının samimiyeti beni etkilemişti ve harfiyen al abi pişman olmassın ve bindikçe aracın değer kazanır, bu ay almazsan bir sonraki ay bu aracı da bulamazsın demişti ki dediği aynı şekilde oldu aracımı 170.000 tlye şuan 30 bine yaklaştık, değerlemesine baktım 230 bin tl civarı çıkıyor
Enteresan bir süreçten geçiyoruz, araç alacaklara da satacaklarada Allah sabır versin