Benim Hurda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxi106
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arabayı yerli yersiz üzmenin manası yok ;).. degerini bilmek lazım :)

lastik sponsoru lazım bide.

bugün ışıklarda bitanesi önümdeydi..gazlayarak yürüdü..yan yan...O arabaya binipte lastiği düşünceğimi sanmıyorum..

bugün ışıklarda bitanesi önümdeydi..gazlayarak yürüdü..yan yan...O arabaya binipte lastiği düşünceğimi sanmıyorum..

senin gsi yer onu bence:D:D:D yapışsaydın...

bu arada lastik sponsoru derken yarış içinmi gezme içinmi yok yarışcam prof işler yapıcam dersen konuşurum pzeronero lar için .

senin gsi yer onu bence:D:D:D yapışsaydın...

bu arada lastik sponsoru derken yarış içinmi gezme içinmi yok yarışcam prof işler yapıcam dersen konuşurum pzeronero lar için .

İşte o imkansız:D

güzel makinaa!kazasız güzel günlerde kullanman dileğiylee!yaa bizdede corsa cdti var 2 tane orjinal kazasızz!hatta biri façaa::):):):):):)ikiside chipli felann:)):)takas düşünürsenn kafakafaya:)haber verr:)

Son düzenleme:
O arabaya binipte lastiği düşünceğimi sanmıyorum..

:) heheh.. bu almadan onceki heves işte. bende diordum.

alınca değişior ama .. :D ben düşünüyorum. ne kadar zorlamasamda herhalde 2000 km den fazla dayanmazlar.:(

bugünde biri aynsını yaptı benim önümde... ışıklardan döndü gazladı ve yanladı:) derdi neyse anlamadım:):) ama beceriksizdi ya... tam beceremedi...

Geri