Benim Vectra C TÜV ile bu kadar mümkün

İrmscher ön tampon altıyla başlamkışken panjurla devam edin derim ben,onun dışında aracınız gayet güzel.Ledli farlarda yakışmış

Stoplardaki sarı sinyal kısımlarını film kaplatmanı tavsiye ederim.. Orta stop lambasınıda unutmadan...

Son düzenleme:
Maşallah, çok güzel olmuş

Stoplardaki sarı sinyal kısımlarını film kaplatmanı tavsiye ederim.. Orta stop lambasınıda unutmadan...

Selam, dedigini yaptim stoplari boyadim, bakalim takinca nasil olacak. Sizce?

Ekli dosyalar

• kendim yptim.webp
    kendim yptim.webp
    47.4 KB · Görüntüleme: 16
hadi takta görelim nasil olmus .kac kat boya attin . tüv birsey demesin bildigim kadariyla arka stop lari boyamak yasak..

hadi takta görelim nasil olmus .kac kat boya attin . tüv birsey demesin bildigim kadariyla arka stop lari boyamak yasak..

Takmasina taktim bu gün, bakalim ne olacak??:) Gelecek ay tüv bitiyor. Bütün sonradan taktigim parcalarin hepsini bir seferde kayit ettirecegim. ( hepsinin müsade belgesi var ) Arada Stoplambalarinida kaytettirirsem olur, ama kabul etmezlerse eskileri takarim. Bu arada bu boyadigim stoplari Ebaydan ciftini 30 Euro aldim. En kötüsü giden para olur. Boyama islemini yazilana göre 1 seferde yaptim.Sanirim 1 kat oldu ve aslinda resimdeki gibi cokta koyu degil. Bütün renkler rahatlikla gözüküyor.Son durumu gelecek ay bildiririm. Boyama islemini sordum dediklerine göre renkler gündüz ve gece gercek renkleri gözükürse sorun yok dediler bakalim.Genede TÜV bilir:sorry: Saygilar

bence her ihtimale karsi normal stop lari tak öyle tüv e git gelince karartilmislari geri takarsin hic bir sorun olmaz.bende 5.lik bmw nin karartilmislari vardi ama simsiyahti.iki ay takili kaldi hic bir polis cevirmesiyle karsilasmadim ama o stoplari hediye eden arkadas demisti o öyle yapmis tüv den önce normalleri taktim sonra yenide siyah olanlari sorun olmuyor demisti istersen sende öyle yap..

Son düzenleme:
Resimlerimi degistirdim. Su anda Arabada son durum , Nasil olmus??

Geri