benzin depo kapağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cmlylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cmlylmz

Kayıtlı Kullanıcı
38-Kayseri
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar 2 gün önce astra classic essentia aldım ancak kafama takılan ve sonradan farkettiğim şeyler var:
1. benzin depo kapağı plastik
2. kapağı açınca sanki macunla işlem yapılmış gibi izler var
Servisi aradım ancak izler konusunda derdimi anlatamadım yarın resimleri koyarım inşallah bunlar benim araçta mı böyle yoksa genel bi şey mi?
not: bulunduğum yer servise 140 km uzaklıkta o yüzden sorularıma burdan astra classic sahiplerinden cevap alabilirim diye düşündüm..

O macun değil telerosan (adı bu diye biliyorum genelde araçların ek yerlerinde kullanılıyor. Tavan yapı saç birleşim noktaları) denen bir madde araçlar da ek yerlerden toz su ve buna benzer maddelerin sızmasını girmesini engellemek içindir. Aklınıza gelen sanırım aracımla oynandı mı?

cevabınız için teşekkür ederim. Evet benimde aklıma ilk bu soru geldi çünkü maalesef sonradan öğrendiğim kadarıyla, aldığım bayi bu konuda şikayet edilen bir bayi..

Resim ekleyin de bir bakalım neyin? nesi?

resimleri ekledim umarım bir fikir verebilir....

Ekli dosyalar

• IMG1110A.webp
    IMG1110A.webp
    36 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG1116A.webp
    IMG1116A.webp
    41.2 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG1113A.webp
    IMG1113A.webp
    34 KB · Görüntüleme: 18
Sorun yok. Diğer Astra H larda da aynı işçilik var. Birde stepnenin altına bakın. :maden:

stepneye bakarken kontrol edip sormuştum bana yalıtım dedi bayii. Kafam takılmıştı benzin deposuna teşekkür ederim..

Kuş pisliği gibi duruyor resmen o kadar para ver biraz esnetik be kardeşim aaaa

Geri