Benzin katkıları kullanmak ne kadar doğru ?

Özellikle enjektör katkısını belirli km aralıklarında kullanıyorum süper de oluyor. ;)

1.4t aracımı yeni aldığımda çok yüklendiğim zamanlarda sanki bişyler onu tutuyormuş gibiydi. çok belirgin değil ama hissediyordum. bir depo benzine würth enjektör temizleyici attım. senin tabirinle benzin katkısı. o depo bittiğinde o sorun ortadan kalktı. bu ürünler içinde würth en iyisi. yakıtını azaltmaz, artırmaz. benzin deposundan başlayıp egsoza kadar olan benzinin temas ettiği neresi varsa kurumunu pisliğini temizliyor. en iyi yanı ise benzin enjektörlerini temizlemesi. araca bir zararı yok. arkadaşların dediği gibi 15bin km de bir depoya atarsan bir zararını görmezsin. hatta artı olarak iki yağ değişiminde bir motor içi temizleyici de kullan(motor flush). on numara 5 yıldız olur.

Würth marka olanı çok araştırdım. Kullanan kişilerin bütün yorumlarını okudum. Neredeyse %99 olumlu yanıt vermiş. Performans ve ses açısından mükemmel, enjektör temizliği kurum vs gibi şeylerin temizlenmesinde bire bir etkili olduğunu söylüyorlar. Bende ileriki günlerde kullanıcam. Sonuçlarını bu konu altında paylaşırım.

Sanırım, LPG ile kullandığımızda etkili olamaz.

Depodaki katkılı benzini bitene kadar sürekli kullanmalı mıyız? Yoksa benzin ile ilk çalıştırmadaki temizlik yeter mi?

Sanırım, LPG ile kullandığımızda etkili olamaz.

Depodaki katkılı benzini bitene kadar sürekli kullanmalı mıyız? Yoksa benzin ile ilk çalıştırmadaki temizlik yeter mi?
o şekilde pek etkili olacağını düşünmüyorum. gnelede uzun yola gitmeden önce atılması tavsiye ediliyor.

arkadaşlar benzinli araçlar için linkini attıgım bu iki ürün arasındaki fark var mıdır??
http://www.wurth.com.tr/katalog/otomotiv/#77/z
http://www.wurth.com.tr/katalog/otomotiv/#82/z

piyasada benzinliklerde sadece biri bulunur zaten. depoya ilave edilen cinsi yani.diğeri özel cihazlarla kullanım için anladığım kadarıyla. siz benzinlikten yada sanayide esnafdan nerden bulursanız yeşil kapaklı olanı yani benzinli araç için olanı alıp depoya boşaltın.
etkili olması için uzun yol ve yüksek devir kullanımı gereklidir.

Geri