benzin kullanımı!

LAZRAİL61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar mrb 98 astra f kullanıyorum.sizce hangi firmanın benzinini kullanmalıyız?shell kullanıyorum.ama çoğu opelci opet kullanıyor.bp de fena değil.görüşlerinizi bekliyorum.iyi seneler hepinize.

Beş yıldır opet kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Memnunum.Hem opet kart'tan faydalanıyorum.

Walla abi Bp kullanıyoruz gayette memnunum yanlız başka istasyondan aldınmı bi performans düşüklüğü oluyo iki ay önce Babamlar Kayseriye gittiydi oda dio aynı marka olmasına rağmen başka istasyondan benzin almış çok isteksizleşmiş araç yani o kadar farkediyorki ama biz BP den baya bi memnunuz ayrıca shell benim Kasırgaya ii gelmiyo ordan ne zaman alsam kendini naza çekiyo ama OPETle BPden aldımmı canavar gibi oluyo:)

Walla abi Bp kullanıyoruz gayette memnunum yanlız başka istasyondan aldınmı bi performans düşüklüğü oluyo iki ay önce Babamlar Kayseriye gittiydi oda dio aynı marka olmasına rağmen başka istasyondan benzin almış çok isteksizleşmiş araç yani o kadar farkediyorki ama biz BP den baya bi memnunuz ayrıca shell benim Kasırgaya ii gelmiyo ordan ne zaman alsam kendini naza çekiyo ama OPETle BPden aldımmı canavar gibi oluyo:)
BURAK BEN SHELL KULLANIYORDUM AMA BP YE GEÇTİM.ARACIMIN PERFORMANSININ ARTTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.HA BU ARADA KAYSERİYE GELDİĞİNİZDE ÇEVRE YOLUNDAKİ BP DEN ALIN.ORASI MÜŞTERİYLE DOLUP TAŞIYOR.Bİ ABİM DE ORAYI TAVSİYE ETMİŞTİ.ÖZELLİKLE DEVAMLI LPG KUYRUĞU OLUYO ORADA.BENZİN VE MAZOT ALANLARDA ÇOK.GEÇEN GİTTİM PARAYI ÖDEYİP ZOR KAÇTIM.SIKIŞIK OLUYOR.SANIRIM ADAMLARDA HİLE YOK GİBİ.MİLLETİN TALEBİNE BAKARAK BUNU SÖYLEYEBİLİRİM.:rock

Bizim arabaların hepside Ankarada shell baydarlardan alır benzini.

ben benzını bp ve opetten alıyorum...

Geri