benzin kullanımı!

BURAK BEN SHELL KULLANIYORDUM AMA BP YE GEÇTİM.ARACIMIN PERFORMANSININ ARTTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.HA BU ARADA KAYSERİYE GELDİĞİNİZDE ÇEVRE YOLUNDAKİ BP DEN ALIN.ORASI MÜŞTERİYLE DOLUP TAŞIYOR.Bİ ABİM DE ORAYI TAVSİYE ETMİŞTİ.ÖZELLİKLE DEVAMLI LPG KUYRUĞU OLUYO ORADA.BENZİN VE MAZOT ALANLARDA ÇOK.GEÇEN GİTTİM PARAYI ÖDEYİP ZOR KAÇTIM.SIKIŞIK OLUYOR.SANIRIM ADAMLARDA HİLE YOK GİBİ.MİLLETİN TALEBİNE BAKARAK BUNU SÖYLEYEBİLİRİM.:rock

Çevreyoldaki Bp bizim komşu adamları kayseride soyadtan herkes tanır ve herkes nasıl bir insan olduklarını bildiği için genelde orası çok kalabalık olur bugune kadar bizde hep ordan alıyoruz ve baska bırınınde sıkayetını duymadık

Çevreyoldaki Bp bizim komşu adamları kayseride soyadtan herkes tanır ve herkes nasıl bir insan olduklarını bildiği için genelde orası çok kalabalık olur bugune kadar bizde hep ordan alıyoruz ve baska bırınınde sıkayetını duymadık

BURAK BEN SHELL KULLANIYORDUM AMA BP YE GEÇTİM.ARACIMIN PERFORMANSININ ARTTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.HA BU ARADA KAYSERİYE GELDİĞİNİZDE ÇEVRE YOLUNDAKİ BP DEN ALIN.ORASI MÜŞTERİYLE DOLUP TAŞIYOR.Bİ ABİM DE ORAYI TAVSİYE ETMİŞTİ.ÖZELLİKLE DEVAMLI LPG KUYRUĞU OLUYO ORADA.BENZİN VE MAZOT ALANLARDA ÇOK.GEÇEN GİTTİM PARAYI ÖDEYİP ZOR KAÇTIM.SIKIŞIK OLUYOR.SANIRIM ADAMLARDA HİLE YOK GİBİ.MİLLETİN TALEBİNE BAKARAK BUNU SÖYLEYEBİLİRİM.:rock
Abi saolun yanlız zaten yazın geldiğimizde bizde ordan alıyoruz yani orası baya bi meşhur işin daha doğrusu hatta şuan Kasırgamda onların peçeteleri var;) o kadar yani ayrıce gerçekten çok meşhur yer adamlar bu kadar tutulduğuna göre demekki harbiden işini adam akıllı yapıyorlar demektir:)

ford sıfır araç satımında eğer benzini sürekli opetten alırsanız aracın benzinden kaynaklı tüm arızalarını garanti süresi dolsa dahi karşılamayı taahhüt ediyor. Eniştem 2004 de aldığı ford fiesta ya sürekli opetlerden eurodiesel alıyor. 180.000 kmdir daha hiç bir sorun yaşamadı. Ama ben şahsen shell den alıyorum (sadece bir istasyon) zorda kalırsam PO.

arkadaşlar mrb 98 astra f kullanıyorum.sizce hangi firmanın benzinini kullanmalıyız?shell kullanıyorum.ama çoğu opelci opet kullanıyor.bp de fena değil.görüşlerinizi bekliyorum.iyi seneler hepinize.

valla hocam ben genelde kaçak benzin kullanıyorum:) işin şakası bir tarafa bence shell en iyisi tabi istasyondan istasyona değişiyor

aynı konuyu bende açmıştım ama konu daha önce acılmıs bende sonra farkettim ama neyse sana tavsiyem opetten şaşma derim!!!

27 Ocak Pazar günü (yarın) saat 14:00 de beşiktaş sahilde haneden beerportta buluşuyoruz. Gelmek İsteyen Arkadaşlar Aktiviler bölümünde İsimlerini Yazdırsın, HADİ İSTANBUL!!!

Ben De Anladim Ki Iş Istasyon Kalitesinde Bitiyor.evet Shell Reklamini Iyi Yapiyor Ama Tüm Istasyonlari Kaliteli Diye Bişe Yok.her Yerde Iyi Benzin Satan Yerleri Tespit Edip öyle Hareket Etmek Gerek Diye Düşünüyorum Artik.

Geri