Benzin pompası bozuldu sanırım, tamir edilirmi?

arkadaşım eminmisin pompadan olduğuna. bana da pompa dediler. bosch car da bilgisayara bağlattım. motor suyu sıcaklığını ölçen bir sensör var o arızalı çıktı. değiştirdim. sorun çözüldü. bence sorununu tam olarak bir araştır.

benzın pompasının rrevızyonu var tabıkıde bı arastır derım

Nasıl bir ses? koltuğu kaldırıp dinleyim. Ancak kışın bazen aracın kontağını çevirdiğimde arkadan sanırım pompanın çalışma sesini duyuyordum. son zamanlarda o ses ya gelmiyor fazla yada ben dikkat etmiyorum.
benzin pompası lazımsa yardımcı oluruz tamiri astarı üyüzndne pahalı olur hikayesine benzer depo bittiği zaman deponun dibindeki tortu pislik
pompayı tıkıyor

ya sacmalıga bak ceyregın altına ınme ıyıde o zaman bı depo benzıne 4 te 1 daha az gıtces hep yanı. o zaman ısıgı 3 kademe btınce yaksın.bana sacma gelıor ama napalım teknolojı ıste ıyısıde kotusude var.pompa yaktınmı 300 lırayı cıkar kafadan

ben sürekli yarımın altı kadar aldığımdan kullanımımın yarısı çeyreğin altında oluyor :D
az benzinle kullanmaktan değildir de vakti gelmiş olabilir.

unoda başıma gelmişti, onlarda ışık falan olmaz çalıştırana kadar bekleyelim diye ama 2-3sn bi vınlama olurdu kontağı açana kadar, pompa gittiğinde ise sürekli vınlamaya başladı sonra yolda bıraktı..
200 diyolarsa yine iyi ben unonunkine 6 sene önce 200 vermiştim :(

siz sıfırını laıckasınız sanırım ?
Eğer tamiri yoksa mecbur alacağız yenisini. gerçi şimdilik sorun çıkarmıyor belk o dönemde pislik falan gelmiştir. ama nerde tırak orda bırak yapıcam. dolayısıyla dediğim gibi illaki yenisini almak zorunda kalıcam. Bosch marka benim araçtaki pompa. siz yenisinimi satıyorsunuz?

benzin pompası tamiri olmaz diye biliyorum motorun içindeki kollektör gidikse çöptür o tamirini belki yapan vardır duymadın ben ancak yapabilen biri olsa bile uğraşmaz onunda yarın bi gün bozulma şansı çok yüksek... en iyisi sıfırını alın mümkünse orjinalini almaya çalışın kafanız rahat etsin. şu an çalışıyorsa tamamen gidene kadar kullanın çalışmazsa pompaya tıklatın bi kaç kere çalışırsa devam çalışmazsa anlayınki pompa miladını tamamlamıştır... pompaya arka koltuğu kaldırarak şamandıraya orta şiddette tıklatırsanız bişeyle çalışabillir .

Geri