- Konuyu Başlatan
Şahininki bizimkilere uyuyormuymuş yawwbenim aracında aynı olmuştu opel astra pompanın fiyatını sordum 250 dediler bende şahininkini taktırdım 35 lira 2 senedir tıkır tıkır işliyo tavsiye ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şahininki bizimkilere uyuyormuymuş yawwbenim aracında aynı olmuştu opel astra pompanın fiyatını sordum 250 dediler bende şahininkini taktırdım 35 lira 2 senedir tıkır tıkır işliyo tavsiye ederim
benzin pompası lazımsa yardımcı oluruz tamiri astarı üyüzndne pahalı olur hikayesine benzer depo bittiği zaman deponun dibindeki tortu pislikNasıl bir ses? koltuğu kaldırıp dinleyim. Ancak kışın bazen aracın kontağını çevirdiğimde arkadan sanırım pompanın çalışma sesini duyuyordum. son zamanlarda o ses ya gelmiyor fazla yada ben dikkat etmiyorum.
Nasıl yardımcı olabilirsiniz?benzin pompası lazımsa yardımcı oluruz tamiri astarı üyüzndne pahalı olur hikayesine benzer depo bittiği zaman deponun dibindeki tortu pislik
pompayı tıkıyor
siz sıfırını laıckasınız sanırım ?Nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Eğer tamiri yoksa mecbur alacağız yenisini. gerçi şimdilik sorun çıkarmıyor belk o dönemde pislik falan gelmiştir. ama nerde tırak orda bırak yapıcam. dolayısıyla dediğim gibi illaki yenisini almak zorunda kalıcam. Bosch marka benim araçtaki pompa. siz yenisinimi satıyorsunuz?siz sıfırını laıckasınız sanırım ?