Benzin Pompası Hakkında

lpg kullananların çoğı bu rölenin takılmaması konusunda hemfikir
bence de takılmamalı
çeyrek depo altına düşmemeli yeter

benzin pompasının yanına röle takılıyor fiyatı 50 liraydı değişmedi ise.araç lpg ye geçtikten sonra bu röle benzin pompasını durduruyor ve boşa devirdaim yapmasını engelliyor.şaltere falan gerek yok.taktırın bir röle içiniz rahat etsin.hem benzin pompasının ömrüde uzamış olur.

ankara da nerede yaptırabiliriz bunu

Evet Benzini Depoya Geri gönderiyor..
Ustamda ondan bahsetmişti,Devir daim olduğu için Hortumların Çürememesinden Falan,bi kaç şeyden bahsetmişti..

Mantıklı geldi bana dediğiniz.Ustalar açıklayıcı bilgi verirse bu konuda hangisi daha iyi diye bizde aydınlanmış oluruz.

Ne kadar ek tesisat o kadar problem demektir.. Pompanızın normal şartlarda 100.000km ömrü var ise, lpgli kullanımda yine 100.000km ömrü olacaktır. Yani bu sistemi takmazsanız bi kaybınız olmayacak. Beklenmedik durumlar içinde, deponuzun çeyreğin altına düşmemesi sizin menfaatinize..

benim pompa bozuk değil ama çok ses yapıyor. yenisi 250 tl ye mal oluyor. 50 tl ye lpg ye geçince pompayı durduran bir sensör taktırayım diyorum. pompa tamamen bozulana kadar idare ederim. en azından ses biter.

Site sponsorlarından, opelparcaci.com a bir göz atın, ben depo dışı pompayı 70 tl civarı almıştım. 1.5 sene oluyor. Veka marka gayet güzel çalışıyor..

Eniştemin fiat stilo marka arcı için yine veka marka pompayı 50 tl ye aldık depo içi.

Problemi farklı şekilde örtmeye çalışmaktansa, direk çözüme gitmeniz daha mantıklı olur bence.

ucuz olan parçanın sorun çıkaracağını söylüyorlar tamirciler ama.. taktıran benim tadındığım bir kaç kişi sorun yok diyor.

Geri