Benzin Ucuzlayabilirmiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dilsiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yazık benim insanıma yazık! hala akıllanmıyoruz, bize bu layık

Önceleri bunlar benzini 1 $ a sabitleyecekler bak görürsünüz dedikoduları vardı :D 1 dolar nerde kaldııı benzin nereye çıktı :D hey gidi günler heyyyy. 97 GSI ın deposunu 14 tl ye dolduğunu hatırlıyorum :)

1 sterline razıyım :D

agalar bşuna kasmayın.

bu foka o kadar batmışız ki bu devletteki seçilmişlerin hangisi gelse başa bu vergilerden vazgeçmez.
vergiden geçerse bütçe açıkları artar bu sefer göze batar sonra ne olur bu hökümetlerin aslında bi fok yapmadıkları attıkları imzaların icraat gibi gösterdikleri ama aslında bir kaç cümlede yaptıkları değişikliklerin aslında 3-5 yaşında bir çocuk için bile hava civa olduğu ortaya çıkar.

Sadece buda değil çok daha küçük hesaplar bile yeter bunların aslında makara kukara olduklarının ortaya çıkmasına.

ama bizdeki adamcılık kula kul olma sevdası yüzünden eşi dostu kendi ucundan nemalanıyor diye kapılarında yatma sevdası yüzünden biz foka batmışız çıkarsakda şansımıza dua edelim.

desenize yine benzine ZAM geliyor...!!!

bende 2.20 diye hatırladım ama 2.40 olsada kabul aracı aynı gün satıp 1.6 thp alırım :D

bence gerek yok indirime böle gayet iyi sayın bakan iyi niyet göstermiş :)

10 kuruş düşürürler 1 ay sonra 20 kuruş zam yaparlar merak etmeyin..

Aynen hocam katılıyorum sana 2012-13 gibi 5.00 TL olacağına adım gibi eminim bakalım o zaman benzini satacak birilerini bulabileceklermi.

Bu arada türkiyenin yurt dışa verdiği yakıtın LT fiyatı da 1.25 TL olduğunu biliyormuydunuz.

Geri