Benzin :((

varilde 9 dolara varan indirim oldu tam bir çöküş var petrolde kar satışı oldu buna göre çok rahat 20 kuruş inidirim olması lazım 4.1-4.15 tl bandına inmeli görecez sevgili petrolcü vatandaşımızı ve hükümetimizi

doktor bu ne:))

varilde 9 dolara varan indirim oldu tam bir çöküş var petrolde kar satışı oldu buna göre çok rahat 20 kuruş inidirim olması lazım 4.1-4.15 tl bandına inmeli görecez sevgili petrolcü vatandaşımızı ve hükümetimizi

Ali babacan açıklama yaptı "Şu anda dağıtıcılar ile bayilerin karını toplayıp baktığımızda Avrupa'nın çok üzerinde bir kar haddi görüyoruz" yani anlayacağınız topu dağıtımcılara atıyolar sanki dünyadaki en fazla vergi bizim akaryakıtlarımızda değilmiş gibi hani derler ya "yersen" işte buda o hesap yerseniz:)

lpg uzak dur

Benim araba 100 TL lik benzinle 400 KM yol yapıyor bu çok mu az mı sizce lpg taktıralım mı ?

arkadaşım ya sen yanlış ölçüm yapıyorsun ya da bizim arabaların bize gıcığı var. şu devirde 100 TL benzinle 400 km yapan araç nerde gösterin bizde ondan alalım.hiç olmazsa lpg derdiyle uğraşmayız :D

arkadaşlar siz şikayet ediyorsunuzda benzinciler 10 lira olsa yüzde 5 i binmez geri kalanı yine biner diyor. benzinde kullananlara hala hayretle bakıyorum. sıralı sistemin harcadığı benzin bile zoruma gidiyor açıkçası. önceki arabam broadwaydi ve hiç benzin harcamıyordu:) kabadayılığı bırakında gaza yada dizele geçin derim. bastığın zaman hepsi gidiyor. şehir içinde kırmızı ışıkta ilk çıkanda sen olmayıver canım. değilmi ama

Petrol rezevleri gittikçe azalıyor yakın gelecekte araçların yakıtı değişir.Benzin az kaldığı için fiyatı yükseliyor artı vergiler cabası. Elektrikli araçlar piyasayı ele geçirecek gibi duruyor.

sneye değil yaz sonu benzin 5 lira bu gidişle zam haberi gelmiyor ama fiyatlarda değişiklik hep var ...

Arkadaşlar son zamanlar da yapılan sessiz benzin zammına çok uyuz olmyaa başladm ne olcak bizm halimiz dünyann en pahalı benzinini niye biz kullanıyrz yetkililere sormak gerekir.Ne zamandan beri düşünüyorum lpg taktırmayı hala kararszm aracn performansı düşer vs. vs.

aynı sorular beni de rahatsız ediyordu lpg dönüşümü yaptırdım işinin ehli usta oldu mu sorun çıkmıyor... gayet memnunum tavsiye ederim.

Teşekkürler arkadaşlar.

Geri