Alıntıdır arkadaşlar belki sizlerde katkıda bulunmak istersiniz
http://forum.donanimhaber.com/m_29755523/tm.htm
Bugün benzine 3-4 kuruş zammı dayadılar. Petrol varil fiyatında
ve dolarda bir artış olmamasına rağmen, Akaryakıt fiyatları gene keyfi olarak yukarı tırmandırılmaya başlandı. Buna tepki gösterilmeli. Gazete yazarlarına mail atalım arkaşadaşlar. Bu keyfi zamları yazmalarını isteyelim. Belki 3-5 yazar bu konuyu dile getirirse akaryakıt şirketleri bu kadar rahat hareket edemezler... Özellikle Fatih Altaylı bu konuyu en çok ele alan yazarlardan, en başta ona mail atalım arkadaşlar, adresi :
fatihaltayli@haberturk.com. Ben aşağıda bir şablon hazırladım. Mümkün olduğunca çok yazara mail atalım. Özellikle Doğan grubu olmayan yazarları tercih edersek daha faydalı olur kanısındayım zira POAŞ Aydın Doğan'ın, ama yine de Doğan grubu yazarlarına da mail atalım.
Sayın .......,
Bir okurunuz olarak sizden bir istirhamım olacak. Dünya piyasalarında petrol varil fiyatında ve dolarda günlük dalgalanmalar dışında bir artış olmamasına rağmen, petrol dağıtım şirketleri keyfi olarak akaryakıt fiyatlarına kısa aralıklarla küçük zamlar yapmaktalar ve akaryakıt fiyatlarını yavaş yavaş keyfi olarak yukarı çekmekteler. Mesela son 2 hafta içinde otogaza 10-15 kuruş, benzine 4-6 kuruş arası zam yapıldı. Bu akaryakıt fiyatlarına yapılan keyfi zamlara bir yazınızda yermenizi, vatandaşlar olarak yaşadığımız bu mağduriyeti dile getirmenizi sizden rica ediyorum.
Ad Soyad
Fatih Altaylı :
fatihaltayli@haberturk.com (hiç birine atmıyorsak bile Fatih Altaylı'ya muhakkak atalım, bu konuyu en çok dile getiren o)
Tirajı yüksek gazetelerdeki bazı yazarların e-postaları :
Sabah Gazetesi :
Hıncal Uluç :
hincal.uluc@sabah.com.tr
Yavuz Donat :
ydonat@sabah.com.tr
Umur Talu :
umur.talu@sabah.com.tr
Emre Aköz :
emre.akoz@sabah.com.tr
Mahmur Övür :
mahmut.ovur@sabah.com.tr
Haşmet Babaoğlu :
hasmet.babaoglu@sabah.com.tr
Star Gazetesi :
Mehmet Altan :
mehmetaltan@stargazete.com
Ahmet Kekeç :
akekec@stargazete.com
Mustafa Karaalioğlu :
mkaraalioglu@stargazete.com
Şamil Tayyar :
stayyar@stargazete.com
Zaman Gazetesi:
Mustafa Ünal :
m.unal@zaman.com.tr
Mümtazer Türköne :
m.turkone@zaman.com.tr
Hüseyin Gülerce :
h.gulerce@zaman.com.tr
Sami Uslu :
s.uslu@zaman.com.tr
Doğan grubu yazarlarını yazmadım (POAŞ meselesi) ama yine onlara da gönderelim,
Bir de bu mailler toplu göndermeyelim, yazarlara tek tek gönderelim arkadaşlar, toplu göndermek iyi bir izlenim bırakmaz.