benzinli astram subap yaktı :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan makif60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: benzinli astram subap yaktı :(

batu link' Alıntı:
peki yeni , yani satın alın kişi napacak :)
Tertemiz binecek. Binlerce TL harcayıp satmamın sebebi o :) İnternette ufak bir araştırma yaparsanız Rover araçların motorlarının sıkıntılı olduğunu, her Rover'ın en az 2 defa motor üst kapağının açıldığını görürsünüz. Roverlarda olay şu; araç üzerinde hangi motor varsa onu maksimum olarak kullanıyor ve güzel performans veriyor.  Satma sebebim de sorunun tekrar etmesinden korkmuş olmam. Aracı aldıktan sonra 2 defa motor indirttim serviste. Ayrıca satarken farkettik komple boyalıymış. Güya tanıdıktan almıştık :D

Geçmiş olsun .yetkili serviste olsa herhalde 10-15 bin isterlerdi.

arkadaşlar arabamın benden önceki sahibinin yaptırmış olduğu bakımları inceledim ve her bakımda yetkili serviste snap oktan artırıcı konulduğunu gördüm.bunun benim arabamın pistonlarının çatlmasına neden olma durumu varmıdır.

Serviste konulan yakıt yada yag katkılarının o derece araca zarar verecegini düsünmüyorum.Benim aklıma aracınıza daha önceden yazılım atılıp zorlanmış olabilecegi geldi.Tekrar orjinal yazılıma dönülmüş olabilir.Ve bunu anlamak oldukca zor

tekrar geçmiş olsun,eğer parçalar gelmediyse pistonu ,biyel kolunu forget alın hem daha dayanıklı hemde modifiyeye daha uygun olur ileride sıkıntı çekmezsiniz.

Geri