- Konuyu Başlatan
sıra onda zaten bugun yarın yaptırıcam insallah...cok güzel olmus ama bi de camlara film ceksen daha güzel olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıra onda zaten bugun yarın yaptırıcam insallah...cok güzel olmus ama bi de camlara film ceksen daha güzel olur
Tesekkurler Savagi İkizleri Biraz Deistirdik Ama Olsun Ruhta Birleryakışır kardeşime
iyi günlerde kullan kazasız belasız...
Buranın Yollarıda Farksız Ondan Kac Bundan Kac Dur Yavas Gec Omrum Tukenıo Bide Simdi Yay Oldugu İçin Eskiden Hissetmedim Cukurlar Meteor Deligi Gibi Gelio İnsanaiyi günlerde kullan.inş olduun yerin yolları güzeldir.burda doalgaz altyapı çalışmaları falan var jant artı ön e spor yay var 1 km yolu kaç dakikada gidiyorum bakmadım ama baya bi uzun sürüyor bide arkamdan gelenlerin kızması ayrı tabi.
Benziolar evet arabayı degistrimeyı dusunursem anca cıkartırım ama genede ole bişi olursa ilk burdakı opelcilere solerım zaten oncelıklısınız yanıbenım jantın 17 ınc olanını koydun sanırım..süper olmus cok guzel..masallah..allah kazasız belasız bınmeyı nasip etsın..satmayı dusunursen haberımız olsun