Ynt: Beyaz Dönüş Farları
haklısınız. kelvin arttıkça ,görüntü azalır.
haklısınız. kelvin arttıkça ,görüntü azalır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı benim aracı tarif etmissiniz sn merdoMerdo link' Alıntı:görsel iyi olmuştur eminim ama sarı far her zaman daha iyidir mercekli xenon haricinde.
zaten dikkat ederseniz sonradan merceksiz xenon takanlar genelde uzunlarıda sarı bırakılar çunku uzun farlar cok etkısız oluyor.
A14NET link' Alıntı:Ergin Bey çok güzel olmuş ek lambalarınız. Sanırım evim size 200mt uzaklıkta Okulun biraz altında oturuyorum bende... HG plaka olunca dikkatimi çekti, baktım tanıdık geldi. Artık HV veriyorlar bizim oralara...
İşlemide Erdemirde yaptırdığınızı varsayayım mı? ;D
eRg link' Alıntı:Merhabalar
Uzun zamandır iş yoğunluğu nedeniyle giremiyordum foruma, bugün de kar sağolsun.. Komşu da bulduk siteden, hadi hayırlısı =)
Ben işlemi Topkapı Odak'ta yaptırdım. Erdemir'de bu tarz işleri yaparlar mı bilemiyorum, zaten uzun bir zamandır kendileriyle arama mesafe koymuş durumdayım..
Sn. Tomacco montajı sormuş, ben servise yaptırdığım ve başında duramadığım için bilemiyorum. Zaten işçilik almadılar bu işlem için, en azından faturaya yansıyan bir şey yok. orjinalde sarı gelmesinin sebebi sanırım kar vs. gibi durumlarda daha iyi aydınlatması, ama ben bir sıkıntı yaşamadım taktrdığımdan beri..
eRg link' Alıntı:Teşekkür ederim. Okulun karşısındaki otoparka bırakmıştım, ondan görmemiş olabilirsiniz. Bir de araba leş durumda şu an, görseniz de tanımamış ya da plakayı okuyamamış olabilirsiniz