Beyaz gelinciğim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Beyaz gelinciğim

berathasbex link' Alıntı:
Arabaya talibim =)

Hocam dur üye araçlarına dadanmadan bir konu patlat talip olarak inşallah istediğin kısmete kavuşursun 005hihih

Bu nasıl bir güzelliktir; alalı 3 yıl olmuş ve hala gözüme o kadar güzel görünüyor ki, bugünkü ruhsat kontrolünde polisin "aracınız 3 yaşına girmiş muayene vaktine az kalmış haberiniz olsun" demesiyle şaşırdım bir an!

Maşallah.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bu nasıl bir güzelliktir; alalı 3 yıl olmuş ve hala gözüme o kadar güzel görünüyor ki, bugünkü ruhsat kontrolünde polisin "aracınız 3 yaşına girmiş muayene vaktine az kalmış haberiniz olsun" demesiyle şaşırdım bir an!

Maşallah.

Üstadım baska bı konuda bahsı gectı bende konuyu buldum araba hosuma gıdınce dadandım vallahi :D

berathasbex link' Alıntı:
Üstadım baska bı konuda bahsı gectı bende konuyu buldum araba hosuma gıdınce dadandım vallahi :D
Güzele bakmak sevaptir araca yarın tekrar kavuşuyorum bekle beni İstanbul. Benzinde oldu 5.08

Artık beyaz gelinciğimden ayrıldık bugun devir işlemleri bitti ve aracı teslim ettim :(((

Sting link' Alıntı:
Artık beyaz gelinciğimden ayrıldık bugun devir işlemleri bitti ve aracı teslim ettim :(((

Hayırlısı olsun umarım çok daha güzellerini alırsın.

Geri