Beyaz gelinciğime kavuştum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sting

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar uzun beklemelerden sonra aracımı 04.01.2012 itibarı ile teslim aldım ilk 150 km kullanım sonucunda ortlama 11 lt yakıt ortalması ile dolaştım istanbul trafiğinde :( kısmet olursa c.tesi sabah ankara'ya gideceğim ve ilk uzun yolculuğuma da kısa sürede çıkmış olacağım aracın fotolarını ve uzun yolda ne kadar ortalama ile gidip geldiğimi an ve an fotolar ve videolar ile paylaşmaya çalışacağım

1.4 T cosmo As+navi600+Olimpik beyaz                              Artık istanbul-Avrupa organizyonlarnda bende olacam special_Yeah

Ynt: Beyaz gelinciğime kavuştum

Aracınız hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Fotoğraflarıda bekliyoruz  :)

hayırlı olsun uzun yol tecrubelerınızı beklıyoruz.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin..

thnxx pazar günü araç fotolarını yüklerim benim tahminim uzun yolda 5-6 lt arasında yaktıracağım  ;D inşallah fotoları yüklediğimde de yanılmam

MeRt link' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Fotoğraflarıda bekliyoruz  :)
thnxx tamamdır mert istedğin foto olsun

bulent_tnt link' Alıntı:
hayırlı olsun uzun yol tecrubelerınızı beklıyoruz.
thnxx inşallah doğan gibi kısa bir film çekeriz dün paspaslarıda aldım 115 tl ye gerçek dolmabahçeden güzel oldu bir ara senin şu plaka işini yaptırdığın yere gidelim be abi

Sting link' Alıntı:
thnxx inşallah doğan gibi kısa bir film çekeriz dün paspaslarıda aldım 115 tl ye gerçek dolmabahçeden güzel oldu bir ara senin şu plaka işini yaptırdığın yere gidelim be abi
gıderız kardesım sen bi git gel olmadı tarıfte ederım sana cok kolay yerde bızım tavsıye ettıgımızı soyle 25 tl alıyor

bulent_tnt link' Alıntı:
gıderız kardesım sen bi git gel olmadı tarıfte ederım sana cok kolay yerde bızım tavsıye ettıgımızı soyle 25 tl alıyor

Abi plaka aydınlatmasından mı 25 TL alıyor  ???

Geri