Beyaz gelinciğime kavuştum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Beyaz gelinciğime kavuştum

Sting link' Alıntı:
Arkadaşlar uzun beklemelerden sonra aracımı 04.01.2012 itibarı ile teslim aldım ilk 150 km kullanım sonucunda ortlama 11 lt yakıt ortalması ile dolaştım istanbul trafiğinde :( kısmet olursa c.tesi sabah ankara'ya gideceğim ve ilk uzun yolculuğuma da kısa sürede çıkmış olacağım aracın fotolarını ve uzun yolda ne kadar ortalama ile gidip geldiğimi an ve an fotolar ve videolar ile paylaşmaya çalışacağım

1.4 T cosmo As+navi600+Olimpik beyaz                              Artık istanbul-Avrupa organizyonlarnda bende olacam special_Yeah
Hızlı bir giriş yapmışız tabii ki araç boş durmasın tadını çıkaralım hemen bir Ankara yapalım demişiz galiba
Güle güle kullanıp tadını çıkarın

bulent_tnt link' Alıntı:
yok kanka plaka yapıştırmaya tampona

Yanlış anlamışım abi.  :)

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın :)

bulent_tnt link' Alıntı:
yok kanka plaka yapıştırmaya tampona
plakayı nerde yapıştırdınız forumda paylaştıysanız linkde olabilir bana gerçek servis 55tl dedi silikonla yapıştırmak için :o

astraowner link' Alıntı:
plakayı nerde yapıştırdınız forumda paylaştıysanız linkde olabilir bana gerçek servis 55tl dedi silikonla yapıştırmak için :o

Ben erpaş serviste bedavaya yapıştırtmıştım, bence bu uygulama için para vermeyin servislere  madd

galeboris link' Alıntı:
Hızlı bir giriş yapmışız tabii ki araç boş durmasın tadını çıkaralım hemen bir Ankara yapalım demişiz galiba
Güle güle kullanıp tadını çıkarın

tabi ya boş durmasın yerinde de zaten bu planlı bir seyahat idi zaten 7 ay sonra doğu görevine gideceğim o zamana kadar ne bindik o kar ;)
bu arada thnxx

MeRt link' Alıntı:
Ben erpaş serviste bedavaya yapıştırtmıştım, bence bu uygulama için para vermeyin servislere  madd
mert sanırım sadece plaka yapıştırma değil yazıları kalınlaştırıyorlar çerçeveyi beyaz yapıp o şekilde tekrar takıyorlar yoksa sadece yapıştırma olsa ben silikon ve çift taraflı bant ile hallederim ;)

astraowner link' Alıntı:
maslak cıftkurtlar opelın tam arkasında plakacı var sıf bu işle ugrasıyor kıme sorsanız gosterır herkez orayı onerıyor

bu arada aracın yakıtı da gayet güzel istanbul trafiğinde hep 9-10 arası gitti geldi  okkk forumda söylenenlerle uzaktan yakından alakası yok kullanmadan da fark edebilir ama gayet memnun edici kullanım tıngır mıngır değil general_Shame_on_you

Geri