İyi günler arkadaşlar. Sorum j kasa için beyaz gündüz farı alarm sorunu olmadan kullanabileceğim bir model bilen var mı?Yazarsanız çok sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi günler arkadaşlar. Sorum j kasa için beyaz gündüz farı alarm sorunu olmadan kullanabileceğim bir model bilen var mı?Yazarsanız çok sevinirim.
Birde canbus t20 ledler var. Ariza ışığı yakmadigi söyleniyor. Bunu kullanan var mı?Gündüz farı için bir kaç çift photon turuncu kullandım arıza ışığı yakmadı. Muhtemelen beyazı da yakmaz ama ömürleri çok kısa oluyor 6 ayda bir patlıyor. Değiştirmek için çok dar yerde olduğu için elimde kalacak diye korktum orijinal sarı ampullere dönüş yaptım.
MerhabaGündüz farı için bir kaç çift photon turuncu kullandım arıza ışığı yakmadı. Muhtemelen beyazı da yakmaz ama ömürleri çok kısa oluyor 6 ayda bir patlıyor. Değiştirmek için çok dar yerde olduğu için elimde kalacak diye korktum orijinal sarı ampullere dönüş yaptım.
Evet. @kannn arkadaşın dediğine katılıyorum opel çok elektronik bir araç fazla oynanmaya gelmiyor ben bunu tecrübe ettim.Merhaba
Peki bu photon olanlar da orjinali gibi hem parklarda az yanıp hem de gündüz farinda yuksek olarak cift kademeli mi yanmakta?
Evet. @kannn arkadaşın dediğine katılıyorum opel çok elektronik bir araç fazla oynanmaya gelmiyor ben bunu tecrübe ettim.