Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Supervision mtec e göre daha güçlü ışık veriyor. Ama biraz daha sarı gibi. Kararsız kaldım şimdi. Bi yandan da led ampullerden mi alsam diye düşünüyorum. Hem plakalığa hemde kapı altındaki aydınlatma için. Fakat tesisatta bi sıkıntı yaratır diye korkuyorum.
onun nedeni ampüllerin üstündeki boya mesela benim eklediğim resimlere bakarsan mtec in koyu mavi buda beyaz dan maviye kaçan kırık bir renk verdiyor ama sönük
philipsinki ise epey açık mavi ampülün içi görünüyor yani o denli onun ışığıda o kadar parlak olucakdır tabiki ama sanırsam sarıyada kaçar kırık bir sarıya kaçan beyaz renk vericekdir..
ben plakalıklarda mtec i tutucam plaka fazla belli olmasın zaten iyi değil
ama iç aydınlatmada ön arka takımları silver vision yapabilirim parklarıda öyle satan yer bulmak lazım sanayide umarım bulurum netten bakdım bulamadım
hepsiburada da crystal vision ın parkları var onlar nasıl acaba ben onların uzunlarını kullanmışdım çok güzeldi parlak beyaz bir ışık veriyordu millet xenon sanıyordu parklarıda öyleyse alınabilir..