Beyaz roketim sonunda geldii. ( Volk@n )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Volk@n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Beyaz roketim sonunda geldii. ( Volk@n )

sport + afl çok iyi seçim, + style paket miydi yeni çıkan? bir de o olsa kaymaklı ekmek kadayıfı olurmuş :) 

hllb link' Alıntı:
sport + afl çok iyi seçim, + style paket miydi yeni çıkan? bir de o olsa kaymaklı ekmek kadayıfı olurmuş :) 
bence  sporta afl  ve  stil paket (bluetooth sunroof) ekletmek yerine  cosmo almak çok daha mantıklı. nitekim sporta altın  kaplamada yapsanız satarken sport diye satılıyor.    ilaveler malesef  ikinci elde  pek para etmiyor.  ben nasipse ileride tekrar astra alırsam çirkin  jantlarını :)  görmezden gelip cosmo alırım. 

akın link' Alıntı:
[quote author=hllb link=topic=1629.msg35765#msg35765 date=1307436950]
bence  sporta afl  ve  stil paket (bluetooth sunroof) ekletmek yerine  cosmo almak çok daha mantıklı. nitekim sporta altın  kaplamada yapsanız satarken sport diye satılıyor.    ilaveler malesef  ikinci elde  pek para etmiyor.  ben nasipse ileride tekrar astra alırsam çirkin  jantlarını :)  görmezden gelip cosmo alırım. 
[/quote]
:) jantı çirkin, direksiyonu çirkin :P

akın bey doğru söylüyor
önceki aracımı satarken fulle yakın donanım ekletmeme rağmen sonradan
satarken alıcalar bu full değil niye o kadar para verelim demişlerdi
çoğu kişi bu özellikleri bilmediği için genel olarak bakıyor araç alırken cosmo mu sport mu diye

cosmo jantlar sport jantlar ile değiştiriliyor mu?
yani siparişte sport jantları istemek mümkün mü fiyat farkı vermeden.
cosmonun direksiyonu sporttan çok farklı değil arada çok fark yok gibi yani benim gördüğüm bu. ;)
saygılar.

HaKaN link' Alıntı:
akın bey doğru söylüyor
önceki aracımı satarken fulle yakın donanım ekletmeme rağmen sonradan
satarken alıcalar bu full değil niye o kadar para verelim demişlerdi
çoğu kişi bu özellikleri bilmediği için genel olarak bakıyor araç alırken cosmo mu sport mu diye
kesinlikle  haklısınız...
yakın zamanda  sport  satmış biri olarak eklentilerin para etmediğini sunrooflu bir astra sportla benimki  gibi düz sportun aynı paraya gittiğini biliyourm. ( hatta onda  hiç boya yoktu bendeki tamponda küçükte olsa lokal boyalıydı)

tomacco link' Alıntı:
cosmo jantlar sport jantlar ile değiştiriliyor mu?
yani siparişte sport jantları istemek mümkün mü fiyat farkı vermeden.
cosmonun direksiyonu sporttan çok farklı değil arada çok fark yok gibi yani benim gördüğüm bu. ;)
saygılar.
malesef olmuyor, uyumsuzmuş cosmonun jantı.  zaten  araç cosmo ise bırakın cosmo jantı kalsın, nitekim orijinal olan her zaman iyidir  victoryy

Hem teknik bilgi yoksunluğundan hem de bedavaya getirme huyumuzdan dolayı pazarlık esnasında millet olarak genelde suyunu çıkarmayı seviyoruz.

Bu yüzden de sonradan eklenen özelliklere ikinci elde fark verilmediği gibi orjinal parça değişimi / boya gibi detaylardan milyarlarca fiyat da kırılır.

Arkadaşlar çok korktuğum şey başıma gelmedi;

Yani daha araçta ilk depo benzin duruyor ve 240 TL ye fulledim 97 oktan alıp bayiden çıkınca, 400 km yapmışım bugüne kadar ve yol bilgisayarında gidilebilecek km ye 150 km var yazıyor biraz önce araçtan inerken baktım. yaktığım ortalamada ilk depo olmasına rağmen 10.5 yazıyordu.. ben öyle 20 25 lt. ortalamalar görmedim. Rodajdan dolayı kesinlikle 3000 deviri geçmiyorum ama 160 km hızıda  gördüm 6.vites 3000 dv. de. Değerler nasıl fikrinizi alabilirmiyim?

bence çok iyi ortalama  km ilerledikçe daha da düşecektir.

Geri