Beyaz Vectra B için jant önerilerinzii bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar jant konusunda benim sorum olacak vectra b ye 205 50 17 taktım sürtme yapıo arkalar kasisse sert girince bizim arka çamurluklar içe doğru kıvrık ondan oluyo ne yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim.

205 45 17 taksay dın ben 205 50 17 yi hesaplattım sürtmez dedi ama seninki b2 b1 mi ?

davlumbaz kestirme olayını bana başkası da söylemişti ama aracın orjinalliğinin bozulmasından korkuyorum benim araç 10 yaşında olmasına rağmen maşallah değil değişen daha boyası yok çamurluğun o iç kıvrımları kesilince çürüme yapmasın diye boya olması gerekiyormuş dediler.

aracım da b2 50 yanak lastikte araçta ben tek başımayken yani ağarlık yokken sürtme yapıyorsa 45 yanak ta benle olmasa da arkaya 2 3 kişi binince sürtecek yani kesin çözüm olmayacak görüntü süper oldu ama keyfini çıkartamıyorum çözmem lazım bu işi yoksa jantları 3 günlük çıkma jant diye satılığa çıkartıcaz...

fotofoto eklede alternatif düşünelim kardeş

benim jantların ofseti 8.5 yani normalden daha yüksek 215-45 ile dedigin gibi sürtme yapıyodu 205-45 e düşürdüm 3 senedir böyle biniyorum sürtme fln yok

çok güzelde ben renkli düşünüyorum jantı mat siyah kırmızı şeritli veya mat beyaz gibi

ah bide becerikli olabilsemde resim koyup derdimi daha iyi anlatabilsem size... yarın işten vakit bulursam kaportacıya gidicem sanayi ye göstercem derdimi bakalım o ne diyecek çamurlukları içten kıvırtmak tan bahsediyolar ya da traşlanması gibi kurtarırsa yapırayım diorum sonucu yazarım arkadaşlar...

Geri