beyler heyooooooo aldım gtc ama dizel oldu be

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DoGuKaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun kazasız belasız..

arkadaslar arabaya akıldan mahrum biri geldi arakadan çarptı kia sorento ile izmit demiryolu caddesinde kocaelinde oturan bilir o yolda 5-10 km hız yapamazsın (küfür etcem kendimi zor tutuyom) ....... herif gelid arkadan küt vurdu indim aşağıya bi de bana bağırınıyo izmitin ortasında baktım telefon edip adam cagırıyo tabi bende biraz üstüne yürüdüm bende arkadasları cagırdım baktım adam kavga etmeye niyetli bizim arklar geldi onlar bizimkinler gelene kadar geldi üstüme saldırdılar bizimkiler geldi onlara saldırdı geceyi karakolda tamamladık sonra saldılar bizi arka tampon değişti arabada fazla birşey yok

daha dogrusu değişecek daha serviste araç

Valla benim araba 2.2 benzinli ama hastasayım gtc lerin bir tanede bizim arkdasta var...Sürmekten zewk alıyor insan...((-:

arkadaslar arabaya akıldan mahrum biri geldi arakadan çarptı kia sorento ile izmit demiryolu caddesinde kocaelinde oturan bilir o yolda 5-10 km hız yapamazsın (küfür etcem kendimi zor tutuyom) ....... herif gelid arkadan küt vurdu indim aşağıya bi de bana bağırınıyo izmitin ortasında baktım telefon edip adam cagırıyo tabi bende biraz üstüne yürüdüm bende arkadasları cagırdım baktım adam kavga etmeye niyetli bizim arklar geldi onlar bizimkinler gelene kadar geldi üstüme saldırdılar bizimkiler geldi onlara saldırdı geceyi karakolda tamamladık sonra saldılar bizi arka tampon değişti arabada fazla birşey yok

Gecmis olsun...Bende izmitliyim iyi bilirim demiryolu caddesini...(-: Gercekten büyük basarı orada arkadan vurmak...((-: Ben olsam inip tebrik ederdim nasıl becerdin diye...((-: Allah daha büyük kazalardan korusun hemserim...

valla yahu inip tebrik ettim de onlar da beni fena tebrik ediyolardı . ucuz atlattık

tam istedigim gibi yaaa:good: .. masallah. kasazız belasın kullan kardeşim.

Geri