Beylikdüzü Megular's Boya Koruma Kampanyası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Beylikdüzü Megular's Boya Koruma Kampanyası

Bir dahai bulusmayi su sekilde yapicaz cumartesi aksam merter mc apachi stayla sonrasinda bp de oto yikama gecen cumartesi emre taner ben test ettik onayladik yikamada kopukde guzeldi cem :D

onurer link' Alıntı:
Evet aynen orası ben dediğim gibi cumartesi günü yaptırdım aracım şu anda ışıl ışıl duruyor hee ama daha sonra ne olur bilmiyorum ama banada orayı

Aracımı aldığım Haramidere Erdemir servisindeki satış yetkilisi arkadaş söyledi ben serviste fiyatını sorduğumda buraya ne gerek var verdiğiniz paraya dediğim yerdeki kampanyayı söyleyince birazda megular' s ürünlerini

araştırdığımda içime sindi ve gittim yaptırdım...
M 101 mi kullandılar?

öncelikle bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler
fiyat gayet makul olunca ve ismi boya koruma olunca ister istemez herkesin aklında bir şüphe oluyor
tabi meguiars ismi çok büyük ama bayilerde çok önemli sitemizde Halil bey meguiars da yüksek fiyata
uygulama yaptırmıştı ama bayi sahibi ile mahkemelik olacaktı hep beraber buna şahit olmuştuk
ama sizdeki uygulama güzel olmuş sanırım, keşke bir kaç fotoğraf da paylaşsaymışsınız

Burada dikkat edilmesi gereken boya korumanın birçok aşaması var, bunu birebir boya koruma yapan bir fimanın
müdürü ile görüşmüştüm. İstersen maliyeti 100 tl ye de çekeriz istersen bunu 350 tl ye de yaparız demişti
Ama gösterilen özen ve kullanılan ürünler farklı olur demişti, bazen aracın yüzeyini temizlemeden direk
yüksek aşındırıcı ürünler ile direk araca girişiyorlar evet kaput üzerinde hiç çizik kalmıyor ama boya ömründen
fazlasıyla gidiyor çok ince detaylar var aslında bu boya koruma işleminde

O yüzden boya koruma yaptırılacak yer ismi çok büyük olsa bile bayinin tanıdık ve daha önce buradan memnun olan
bu işi anlayan kişilerin olması gerekiyor, kesinlikle yanlış anlaşılmasın bu bayi hakkında hiçbir ön yargı ya da fikrim yok
bu ve benzeri durumlar için dikkatli olunması gerektiğine inanıyorum çünkü araçlarımıza önem veriyoruz hepimiz

Ben daha önceki boya koruma deneyimlerime dayanarak aracı ilk aldığımda boya koruma yaptırmıştım serviste
bu işle gerçek anlamda uğraşan biriyle görüştüğümde bu nasıl boya koruma resmen neredeyse ürün kullanmamışlar
geçiştirmişler demişti ve verdiğin paraya da yazık olmuş demişti

O yüzden boya koruma ve wax işlerini bazı yerleri gördükten sonra kendim öğrenmeye ve uygulamaya başladım.
Özetlemek gerekirse boya korumadan korumaya ve bayiye farklılık gösteriyor bu işlem..

Hakan Bey dediğiniz çok doğru diğer iletilerimde paylaştığım gibi bana da aracı aldığım servisteki satış danışmanı arkadaş dedi

Bende onun önerisi üzerine oraya götürdüm sonuç dediğim gibi fena olmadı araç ışıl ışıl parlıyor elinizi tersten sürdüğünüzde pürüzsüz bir his veriyor

Dediğiniz gibi keşke fotoğrafını çekip sizlerle de paylaşsaydım ama aklıma gelmedi açıkçası :)

Geri