satmadan kullanıcam dersen bılemem ama bana kalırsa hıc elleme arabanı satarken hıc bı artı katmıyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde kaput kapagini ayarlat oda saga kaymis biraz acik duruyorfar yikamayi zaten yazmislar
![]()
kaportacı değilim boya işinden de anlamam belki resimdendir ama ön tampon boyalı gibi rengi tutmamış sanki sırıtıyor 2.resimde yan duran
aynen oyle bı ıslem gormus benden oncekı sahıbı tarafından ama okdarda olsunn ya tek eksıgı o bıde sılıcek kapagı bıde kapı kolu bıde arkdakı cızıkler bıde say say bıtmez ....ya onu yazacaktim da, sonra vaz gectim sonra arkadas yanlis anlar diye![]()
yaptrmam ayenn ben baska bı arabada gordum fena dayanıksız ya ıkı gunde gtmıs adam onca para wermıs yazık gunah walla degmezzne yaptırıyorsan yaptır ama fibergalss yaptırma çaat kırılır
tamam taktırcam soylemeyn artık utanıyorum gezmıcem artık bu sekılde dusunun nekadar utandımen başta far yıkamanın kapagını tak derim![]()
![]()