alır ama onu yaptırıp yollara cıksan milletin içinin yağları erirbi calibra daha alır yani cengiz abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alır ama onu yaptırıp yollara cıksan milletin içinin yağları erirbi calibra daha alır yani cengiz abi
serdar araçla oynama hiç yani kaportasıyla zaten senin makina çok temizcengiz abi dediğin link lere baktım ama arkadaşların dediği gibi bayagı maliyetli ben o paraya bogazına kadar doldururum bu arabayı 320 bg çıkarıyor zaten o parayla 450 bg olurum.birde türkiyede nerde yaptırıcam cok detaylı bi işcilik istiyor calibra
Ben daha yeni farkediyorum, Mustafa Abi'nin arabasını sen almışsın, hayırlı uğurlu olsun diyelim.Gerçekten iyi seçim.:good:
Hafta sonu bi program attık benim arabaya, şimdi tat vermeye başladı artık.Bertone de dediğin gibi keyifli ama 4x4 olayı bambaşka...
bence orjinal kalsın Serdar böylesi cok cok güzel
karlıkcılarda rezil ettirme arabayı
plakası motoru yeter suanda zaten
serdar araçla oynama hiç yani kaportasıyla zaten senin makina çok temiz
türkiyede bizim yeğen OKİ onun arkadaşları var body kit de uzmanlar ödülleri falan var ama onlar da neticede ellerinde yoksa kalıp cıkaracaklar zaten aynı paralara geliyor bizim araçların sade hali de çok şık haksız mıyım oynamaya gerek yok ama tabii ermanın dediği catano gibi yaptırmak isterdim doğrusu belki ilerde kısmet